Živjo BMW Mountainbike All Mountain

Aktualno, Zanimivosti

BMW Mountainbike All Mountain zagotavlja visoko kakovost vožnje tako po hribu navzgor, po hribu navzdol kot po ravnini. Kolo je rezultat sodelovanja med inženirji BMW ter nemškim specialistom za gorska kolesa.

BMW Mountainbike All Mountain zagotavlja visoko kakovost vožnje tako po hribu navzgor, po hribu navzdol kot po ravnini. Kolo je rezultat sodelovanja med inženirji BMW ter nemškim specialistom za gorska kolesa in je prvič predstavljeno v športni kolekciji lifestyle kataloga BMW za leto 2013/2014.

Kot vsa BMW kolesa, tudi BMW Mountainbike All Mountain združuje osupljiv videz z napredno tehnologijo.

Gorsko kolo za vrhove in parke

BMW Mountainbike All Mountain ima popolnoma usklajeno ogrodje in polno vzmetenje ter tehnologijo vodnega barvanja kovin za aluminjasti okvir. Posebna zasnova kolesa je rezultat proizvodnega procesa, ki se drugače uporablja le pri proizvodnji avtomobilov. S tridesetimi prestavami in vzmetenimi vilicami nardi Shimano XT menjalnik še tako strm klanec enostaven. Štiričlenkasti zadnji del s prevesnim blažilnikom omogoča optimalen prenos moči, kar kolesarju na spustu skupaj s hidravličnimi kolutnimi zavorami zagotavlja še večjo varnost. Udobno vzmetenje kolesa in obnašanje krmila z odličnim občutkom omogoča, da je to kolo idealno tudi za vožnjo po parku. 13,4 kg teže in zanesljiva Shimano XT tehnologija naredita to kolo idealno za vse vrste terena. Kolo je v črni mat barvi, s svetlo zelenimi odtenki na  fi’zi:k sedlu, Crank Brothers setu koles ter blažilniku.

bmw mtb oblikovanje 2013

Več informacij o BMW Mountainbike All Mountain dobite pri pooblaščenih prodajalcih in serviserjih BMW.