V Ljubljano se vrača Bikini Car Wash

Aktualno, Top, Zanimivosti

Pravi avtomobilski navdušenci bodo v Ljubljani končno spet prišli na svoj račun. Ekipa Avto Nasvetov namreč pripravlja Dan Avto Nasvetov, kjer bodo za vse obiskovalce pripravili brezplačni strokovni pregled vozil, brezplačno pranje vozila, svetovanje pred nakupom in bogat spremljevalni program z vrhuncem – Bikini car wash live. Ljubljana je bila vrsto let vodilna na področju […]

Bikini Car Wash Ljubljana

Pravi avtomobilski navdušenci bodo v Ljubljani končno spet prišli na svoj račun. Ekipa Avto Nasvetov namreč pripravlja Dan Avto Nasvetov, kjer bodo za vse obiskovalce pripravili brezplačni strokovni pregled vozil, brezplačno pranje vozila, svetovanje pred nakupom in bogat spremljevalni program z vrhuncem – Bikini car wash live.

Bikini Car Wash Ljubljana

V Ljubljani bo spet vroče.

Ljubljana je bila vrsto let vodilna na področju vročih avtomobilskih dogodkov. Z legendarnimi “drag race” tekmami, avtosalonom in kasneje ljubljanskim Avtoshowom. Za letošnji uvod v vroče poletne dogodke bodo poskrbeli AvtoNasveti. Vsi avtomobilski entuziasti se bomo v petek, 4. julija ob 18h dobili na Rudniku, natančneje na parkirišču pred servisom Astilba – Avto Rudnik na Dolenjski cesti 242b v Ljubljani. Za vse udeležence bo pripravljeni brezplačni strokovni pregledi vozil, strokovni pregled zavor in povsem brezplačni priklop na tester ter brezplačno pranje vozil. Uredništvo Avto Nasvetov bo z obiskovalci delilo brezplačne nasvete pred nakupom rabljenega vozila in vas opozorilo, na katere napake morate biti pozorni še pred nakupom.

Bikini Car Wash je v ZDA izjemno priljubljen.

Bikini Car Wash je v ZDA izjemno priljubljen.

In ker pravi avtomobilski dogodek ni brez deklet, bomo imeli na dogodku tudi Bikini car wash v živo, kjer bosta razgreti dekleti zapeljivo očistili res umazan avtomobil. Prava paša za moške obiskovalce. Na dogodku se bodo predstavili tudi člani slovenskih klubov Renault in Mercede-Benz s svojimi lepotci. Dogodek bo za vse obiskovalce brezplačen.

Bikini Car Wash je izjemno priljubljen v ZDA, kjer so ga za lastno promocijo izbrale že številne zvezdnice. Tudi tokrat bo veliko gole kože, namiljenih deklet in umazanih avtomobilov.