Seatova velika pričakovanja od modela Ateca X-Perience

Novosti, Saloni

Seatbo na pariškem avtomobilskem salonu 2016 predstavil Ateco X-Perience. To je najbolj avanturistična in terenska različica v modelski seriji Ateca in presega vse dosedanje omejitve. Ateca X-Perience ima večji odmik od tal, višje obese, terenske pnevmatike, nova odbijača, lak, ki je izjemno odporen na praske, ekskluzivna 18-palčna aluminijasta platišča, 2,0-litrski motor TDI s 190 KM, […]

Seatbo na pariškem avtomobilskem salonu 2016 predstavil Ateco X-Perience. To je najbolj avanturistična in terenska različica v modelski seriji Ateca in presega vse dosedanje omejitve.

SEAT-ATECA-03

Ateca X-Perience ima večji odmik od tal, višje obese, terenske pnevmatike, nova odbijača, lak, ki je izjemno odporen na praske, ekskluzivna 18-palčna aluminijasta platišča, 2,0-litrski motor TDI s 190 KM, 7-stopenjski menjalnik DSG z obvolanskima prestavnima ročicama, štirikolesni pogon 4Drive s sklopko haldex in napredni sistem za nadzor vlečne sile XDS.

SEAT-ATECA-zadaj-detajl

Namenjena je kupcem, ki avanturističen življenjski slog želijo združiti s terenskimi voznimi zmogljivostmi in ljubijo zeleno.

Ateca X-Perience se ponaša z najbogatejšo ponudbo asistenčnih sistemov, opremljena pa je tudi z najnovejšo generacijo multimedijskega sistema Easy Connect, povezljivostno funkcijo SEAT Full Link, sistemom Media System Plus z 8-palčnim zaslonom in predalom Connectivity Box, ki omogoča brezžično polnjenje pametnih telefonov. Poleg tega je zanjo na voljo ekskluzivna aplikacija SEAT ConnectApp.

SEAT Ateca bo v Parizu predstavljena kot tretji steber znamke in je del največje produktne ofenzive v njeni zgodovini. V sklopu te bodo predstavljene tri nove izvedbe SEAT Atece 2017.