Nova slušalka k avtomobilskemu telefonu Nokia 610

Aktualno

(Helsinki/ Finska, Ljubljana, 15. september) Za uporabnike avtomobilskega telefona Nokia 610 je Nokia razvila Nokia Car Handset (HSU-4), ki omogoča zasebne pogovore prek slušalke in ne le prek zvočnika. Mobilnim uporabnikom nov proizvod omogoča jasen…

(Helsinki/ Finska, Ljubljana, 15. september) Za uporabnike avtomobilskega telefona Nokia 610 je Nokia razvila Nokia Car Handset (HSU-4), ki omogoča zasebne pogovore prek slušalke in ne le prek zvočnika. Mobilnim uporabnikom nov proizvod omogoča jasen in kvaliteten zvok brez motenja sopotnikov v avtomobilu.

Razen zasebnosti pogovorov pa slušalka ponuja tudi štiri funkcijske tipke in kolešček Nokia NaviTM za enostavnejšo navigacijo med funkcijami, ki jih ponuja avtomobilski telefon Nokia 610. S slušalko lahko uporabniki upravljajo imenik, dostopajo do hitrega klicanja in uporabljajo menije telefona Nokia 610.

Nova slušalka avtomobilskega telefona Nokia 610 je namenjena uporabnikom, ki so pogosto na poti in med potjo uporabljajo mobilni telefon. Slušalka Nokia Car Handset se enostavno vgradi, je preposta za uporabo, hkrati pa poskrbi zasebnost telefonskih klicev v avtomobilu. Uwe Pertz iz oddelka Nokia Smart Traffic Products je dodal: “S tem produktom smo razvili dodatek, ki bo zadostil potrebam najbolj zahtevnih uporabnikov mobilne telefonije v avtomobilih.”

Nokia Car Headset je na voljo kot dodatna oprema za avtomobilski telefon Nokia 610. Pred nekaj dnevi je Nokia predstavila pametni telefon Nokia 9300, ki je združljiv s tem avtomobilskim telefonom. Nova Nokia 9300 podpira tudi brezžični dostop do kartice SIM prek tehnologije Bluetooth (Bluetooth SIM Access Profile), tako je mogoče prek avtomobilskega seta dostopati do oddaljene kartice SIM.