V prihodnje z mehkejšim podvozjem

Aktualno

Pri Audiju so glede pretirane trdote podvozja pri modelu A3 slišali nemalo kritik, zato so se odločili omenjeno pomanjkljivost odpraviti. Odslej bo podvozje z drugačno nastavitvijo trdote blažilnikov in vzmeti bolj »harmonično in udobno«. Novico…

Pri Audiju so glede pretirane trdote podvozja pri modelu A3 slišali nemalo kritik, zato so se odločili omenjeno pomanjkljivost odpraviti. Odslej bo podvozje z drugačno nastavitvijo trdote blažilnikov in vzmeti bolj »harmonično in udobno«.

Novico je danes v Ingolstadtu potrdil Audijev strokovnjak za stike z javnostjo Josef Schlossmacher, ob tem pa zagotovil, da novost ne velja za različice s športnim paketom opreme ambition, pri katerih je športno čvrsto nastavljeno podvozje nekaj samoumevnega. A3 s 1.6-litrskim bencinskim motorjem z neposrednim vbrizgom goriva ima novo nastavitev že od vsega začetka, lastniki ostalih različic pa imajo možnost naknadne posodobitve nastavitev. Poseg stane od 300 do 350 evrov, pri Audiju pa ga označujejo kot običajni proces razvoja.