V sanjsko Ameriko

Aktualno

Že zdavnaj so minili tisti časi, ko je Alfa Romeo preko luže v sanjski Ameriki poslovala z dobičkom, kljub temu je ohranila na novi celini veliko privržencev, ki svoja mnenja delijo z ostalim svetom na…

Že zdavnaj so minili tisti časi, ko je Alfa Romeo preko luže v sanjski Ameriki poslovala z dobičkom, kljub temu je ohranila na novi celini veliko privržencev, ki svoja mnenja delijo z ostalim svetom na spletnem forumu www.alfabb.com. Od prihodnjega leta dalje bodo lahko “ameri” zopet kupovali Alfice.

Dirktor Segio Marchionne je ob spodbudnih poslovnih rezultatih napovedal odprtje fronte v Združenih državah Amerike. Ob tem mu bodo ob strani stala razpršena Maseratijeva prodajna in servisna mreža.

Italijani so potegnili kratko v ZDA leta 1995, ko so s prodaje umaknili veliko Alfo 164 ter športnega Spiderja. Po več kot desetih letih bodo fronto odprli z novo Alfo 159, ki bo s svojo velikostjo ter športnosjo vsekakor po godu američanom, ter Brero in Spiderja. Z začetkom proizvodnje modela 8C Competizione pa bo prodaja stekla v Evropi in ZDA.


Sorodne vsebine