Suzukijevi geni

Aktualno

Medsebojno sodelovanje med Kawasakijem in Suzukijem se vse bolj krepi. Govori se namreč, da bo tokrat Suzuki Kawasakiju odstopil svoj uspešni enduro motocikel V-strom, ki bo na voljo najverjetneje tudi kot kawasaki KLV1000.   Kawasaki…

Medsebojno sodelovanje med Kawasakijem in Suzukijem se vse bolj krepi. Govori se namreč, da bo tokrat Suzuki Kawasakiju odstopil svoj uspešni enduro motocikel V-strom, ki bo na voljo najverjetneje tudi kot kawasaki KLV1000.

 

Kawasaki je nekoč izdeloval uspešne enduro motocikle manjših prostornin, z V-stromom pod svojo značko pa bo imel v svoji ponudbi tudi soliden enduro motocikel z enim litrom delovne prostornine. Najverjetneje je ta Suzukijeva poteza odgovor na nedavni dogovor, ko je Kawasaki odstopil svojega velikega cruiserja VN1600. Kako daleč bo seglo to medsebojno povezovanje? Trenutno izgleda, da si obe japonski znamki delita vse modele, ne glede na njihovo uspešnost. Vendar bosta oba verjetno obdržala svoje lastne tradicionalne zastavonoše, na primer superšportne motocikle in štiritaktne kros motocikle večjih prostornin.