Posebna ponudba

Aktualno

Essen Motor Show bo postregel tudi s posebno serijo Volkswagnovega sharana, ki jo bo poganjal najzmogljivejši 1.9-litrski TDI motor s 150 KM in 310 Nm največjega navora. Sharan special bo tudi bogato opremljen, tako zunaj…

Essen Motor Show bo postregel tudi s posebno serijo Volkswagnovega sharana, ki jo bo poganjal najzmogljivejši 1.9-litrski TDI motor s 150 KM in 310 Nm največjega navora. Sharan special bo tudi bogato opremljen, tako zunaj kot znotraj.

Posebna serija enoprostorca iz hiše Volkswagen, ki v tej podobi na trgu vztraja že lepo število let, je lakirana v posebnem odtenku »biserno-mesečno modre«, opremljena je s 17-palčnimi aluminijastimi platišči, športnim podvozjem, kromiranimi strešnimi nosilci, strešnim spojlerjem in toniranimi stekli za B stebričkom. Njeno »ekskluzivnost« v notranjosti izdajajo sedeži v črno-antracitni kombinaciji, v usnje oblečeni volan, prestavna ročica in ročica ročne zavore, s folijo, ki spominja na aluminij oblečeni pragovi in avdio sistem z možnostjo predvajanja datotek MP3.


Sorodne vsebine