Dirkanje namesto križarjenja

Aktualno

Domača tuning delavnica SkunkWerks ameriškega Chryslerja se na Semi 2004 med drugimi predstavlja tudi z zmogljivo različico PT cruiserja, ki s pomočjo zmogljivega tudrbinskega polnilnika in novim dvojnim izpušnim sistemom vozniku ponuja 235 konjskih sil. Delavnica…

Domača tuning delavnica SkunkWerks ameriškega Chryslerja se na Semi 2004 med drugimi predstavlja tudi z zmogljivo različico PT cruiserja, ki s pomočjo zmogljivega tudrbinskega polnilnika in novim dvojnim izpušnim sistemom vozniku ponuja 235 konjskih sil.

Delavnica SkunkWerks združuje odlično tehnično podkovane navdušence in je del Chryslerjeve strategije razvoja blagovne znamke v smeri večje prepoznavnosti in ugleda. Na Semi 2004 se predstavlja s šestimi stvaritvami, poleg PT speedsterja so na ogled še chrysler crossfire drifter, jeep grand cherokee mojave, dodge dakota warrior H.O., dodge durango “Dude” in dodge “Hot Rod” magnum. Agresiven videz PT speedsterja so dosegli z nižje spuščeno karoserijo, spojlerjem na zadnjem delu in posebej zanj razvitimi 18-palčnimi aluminijastimi kolesi z Bridgestonovimi pnevmatikami Fusion ZRi dimenzij P235/40R18. Vozniku pri ustavljanju pomagajo predimenzionirane zavore, razvajajo pa usnjeni sedeži. Črno poslikan motorni pokrov z zajemnikom zraka pa je tako ali tako namenjen sladokuscem.

 

Spletna stran Sema Show 2004