Honda Civic proti Ferrariju 430 Scuderia

Avtomobilizem, Šport

Na spletnem mestu YouTube smo našli izjemno zanimiv posnetek, ko sta se na dirkališču Dijon srečala voznika Honde Civic EG6 in Ferrarija 430 Scuderia. Verjetno si mislite, da je Ferrari brez težav odbrzel mimo Honde Civic s komaj 1,6-litrskim motorjem in 200 konjiči. Motite se! Preverite kako se odreže italijanski črni vranec s 510 konji […]

Na spletnem mestu YouTube smo našli izjemno zanimiv posnetek, ko sta se na dirkališču Dijon srečala voznika Honde Civic EG6 in Ferrarija 430 Scuderia.

honda civic proti ferrariju f430 2013Verjetno si mislite, da je Ferrari brez težav odbrzel mimo Honde Civic s komaj 1,6-litrskim motorjem in 200 konjiči. Motite se! Preverite kako se odreže italijanski črni vranec s 510 konji v spodnjem videu.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine