Goodyear prepričal nemškega velikana MAN

Zanimivosti

Priznan proizvajalec tovornih vozil MAN je za originalno opremo modelov TGX in TGS izbral Goodyearove pnevmatike KMAX in FUELMAX, ki omogočajo številne prevožene kilometre ter prihranek pri gorivu. Na omenjenih modelih tovornih vozil, ki so se glede na poročilo TÜV po zanesljivosti in brezhibnosti uvrstila v sam vrh, je MAN tako že pričel serijsko nameščati […]

Priznan proizvajalec tovornih vozil MAN je za originalno opremo modelov TGX in TGS izbral Goodyearove pnevmatike KMAX in FUELMAX, ki omogočajo številne prevožene kilometre ter prihranek pri gorivu.

Na omenjenih modelih tovornih vozil, ki so se glede na poročilo TÜV po zanesljivosti in brezhibnosti uvrstila v sam vrh, je MAN tako že pričel serijsko nameščati Goodyearove pnevmatike iz linije KMAX v dimenzijah 295/80R22.5, 315/70R22.5 in 315/80R22.5 ter pnevmatike iz linije FUELMAX v dimenziji 315/80R22.5.

MAN-FUELMAX-in-KMAX

Pnevmatike iz linije FUELMAX, ki so na trg prišle v začetku letošnjega leta, zaradi majhnega kotalnega upora zagotavljajo optimalen izkoristek goriva in obenem veliko prevoženih kilometrov. Glavno prednost pnevmatik iz linije KMAX, ki so bile namensko razvite za višjo kilometražo, pa predstavljata izredno veliko število prevoženih kilometrov in oprijem čez vse leto, ne da bi pri tem popuščale na drugih pomembnih področjih. Z izbiro Goodyearovih pnevmatik iz omenjenih serij lahko tako prevozniki svoje operativne stroške občutno zmanjšajo.