DJ Mike Vale odprl novi salon Seat kar v Ibizi

Aktualno, PR novica, Zanimivosti

V centru mobilnosti Špan so odprli novi salon vozil znamke SEAT in pripravili otvoritveno zabavo v španskem slogu. Predpremierno so v Sloveniji …

V centru mobilnosti Špan so odprli novi salon vozil znamke SEAT in pripravili otvoritveno zabavo v španskem slogu. Predpremierno so v Sloveniji predstavili novo Seat Arono in  slavnostno predali Seat Leona slovenski atletinji Aniti Horvat, državni rekorderki v teku na 400m. Za vrhunec zabave pa je poskrbel DJ Mike Vale, ki je spektakularno nastopil kar v Seat Ibizi.

Špan center mobilnosti na Brezovici je bil včeraj prizorišče prave španske zabave. Podjetje Špan d.o.o. je namreč odprlo nov salon vozil Seat in ob tem priredilo tematsko zabavo s španskim temperamentom. Kot običajno zelo gostoljubna zabava je pritegnila številne uspešne slovenske podjetnike in znane obraze. »Ker je Seat znamka nemške preciznosti in španskega temperamenta, smo v stilu znamke pripravili tudi današnji večer. Saj smo želeli s postavitvijo novega prodajnega salona znamki Seat nameniti prav posebno pozornost,«je zbrane nagovorilaTjaša Berakovič, gostiteljica dogodka. Program je tokrat povezoval David Urankar, ki je skupaj z Andrejem Brglezom predstavil zgodovino in vizijo znamke Seat.

Za emocionalni vrhunec večera je poskrbel Ludvik Špan, direktor podjetja. Atraktivni Seat Leon je namreč predal v uporabo Aniti Horvat. Mlada atletinja iz Brezovice pri Ljubljani je letos postavila državni rekord v teku na 400 metrov, ki ga je Brigita Langerholc Žager držala vse od 14. avgusta 2000. Vidno počaščena atletinja je podjetju v zahvalo podarila tekmovalni dres s katerim je postavila državni rekord.

Posebno mesto na dogodku je imela tudi predpremierna slovenska predstavitev nove Seat Arone. Najmlajša članica družine Seat na mlade kupce cilja z atraktivno multimedijsko podpro, pametnim sistemom Alexa in nezamenljivo podobo znamke. Podrobno jo je predstavil Andrej Brglez. Znamka Seat z novim oblikovalskim jezikom in sodobno multimedijsko tehnologijo v salone privablja mlajšo generacijo. »Včasih smo kupovali vedno večje avtomobile, saj so let ti ponujali največ. Danes lahko v Seat Aroni kupimo vse najsodobnejše asistenčne in tudi multimedijske sisteme, ki so danes mladim najbolj pomembni. Tako sedaj kupujemo manjša a bistveno bolj opremljena vozila,« je nakupne navade opisal Damjan Špan, gostitelj večera.

Za vrhunec zabave je poskrbel DJ Mike Vale, ki je nastopil kar v Seat Ibizi. Mike Vale je namreč na španski Ibizi nastopil s svetovno znanim Rogerjem Sanchezom. Ker je zabava pri Španu potekala v španskem slogu so zanj posebej priredili Seat Ibizo. Na prednje steklo so mu namreč namestili DJ pult, Mike pa je nastopal kar skozi strešno okno. Zabava v španskem slogu je napoved aktivnega nakupovalnega doživetja, ki ga podjetje Špan, želi ustvarjati z znamko Seat. Atraktiven španski temperament združen v sodobni podobi kar kliče po objavah na socialnih omrežjih. Zato ni čudno, da so se gostje celoten večer fotografirali ob atraktivnih modelih Seat in objave hitro tudi delili na družabnih omrežjih.