CAN-AM Tour 2012 in CROLINE Party 5

Motociklizem, Šport

Ekipa CROline iz Hrvaške se je v sodelovanju s podjetjem SKI & SEA d.o.o. odlično izkazala s celotnim programom: prijave, pijača dobrodošlice, jutranji zalogaj ”hitre hrane”, testne vožnje 2013 Can-Am vozil. Za vsakega nekaj – okoli 70 km OFF-ROAD vožnje.

Že spisek prijavljenih je napovedoval enega največjih dogodkov v regiji – največje srečanje ATV, SSV štirikolesnih OFF-ROAD vozil in testiranje novih 2013 modelov BRP CAN-AM.

Ekipa CROline iz Hrvaške se je v sodelovanju s podjetjem  SKI & SEA d.o.o. odlično izkazala s celotnim programom: prijave, pijača dobrodošlice, jutranji zalogaj ”hitre hrane”, testne vožnje 2013 Can-Am vozil,… pa vse do panoramske vožnje, ki je trajala in trajala. Za vsakega nekaj – okoli 70 km OFF-ROAD vožnje, kot se boste prepričali iz slikovnega video materiala, se nihče ni vrnil brez odvečnega kilograma blata. A poanta je ravno v tem, da so en drugemu pomagali, tudi v predpotopnih situacijah in tako so se spletla nova prijateljstva in kakšna nova oteklina.
98469644-110B-11E2-BB5E-E7A465B94067
Vsi so se seveda vrnili lačni in žejni, za kar so tudi poskrbeli: Croline ekipa se je iz vodičev spremenila v kuharje in čevapčiči so zadišali vsepovprek. Državni prvak Marko Jager, sedaj tudi nemški, je poskrbel še za zadnje testne vožnje z vozilom BRP CAN-AM SSV Commander 1000 X –  a pred kosilom, da ne bi kdo še pred prvim točenjem piva poklical jelene na pomoč.
Glasba je pospešila apetit in mize so bile polne. Mična pevka je ob spremljavi elektronskega ”virtuoza” mixa zabavala še dolgo v noč… In CROLINE torta za pet let?  Za popotnico domov, dokler je še bila užitna. Ekipa, ki je ostala, jo je namreč pojedla brez pribora do konca.