BMW poletje 2013 – priprava na dopust

Aktualno

Da bi bile priprave na dopust čim bolj enostavne, je BMW Group Slovenija pripravil poseben izbor ponudb iz programov BMW Service, izdelkov BMW Lifestyle in originalne dodatne opreme BMW.

Da bi bile priprave na dopust čim bolj enostavne, je BMW Group Slovenija pripravil poseben izbor ponudb iz programov BMW Service, izdelkov BMW Lifestyle in originalne dodatne opreme BMW.

Pooblaščeni BMW partnerji v tem času nudijo ugodne BMW preglede klimatskih naprav in preglede vozila, ki vam zagotavljajo mirno in sproščujočo pot – da se lahko popolnoma prepustite dopustniškemu občutku.

bmw poletje 2013 dopust

V poletni ponudbi je na voljo nova generacija BMW prenosne navigacije HD Traffic, ki omogoča, da ostanete sproščeni vso pot, saj se z njo brez težav izognemo stresnemu iskanju in čakanju v zastojih, hkrati pa poleg funkcionalnosti privlači tudi s svojo obliko in brezhibno integracijo v vsa vozila BMW. Pomembno je tudi, da je v avtu posodobljena navigacija, saj se v enem letu lahko spremeni celo do 15 % cestnega omrežja v Evropi. Na poti proti dopustniški destinaciji  čas med vožnjo krajšajo BMW razvedrilne rešitve, ki potovanje naredijo še prijetnejše – tako za voznika kot tudi za najmlajše sopotnike. Med drugim je v ponudbi tablični DVD sistem z enojnim ali dvojnim ekranom, kjer lahko otroci na zadnjih sedežih uživajo v svojih najljubših risankah in filmih. BMW ponuja tudi praktične odlagalne in transportne rešitve, ki vključujejo vlečno kljuko s snemljivo kroglasto glavo, nosilec za kolo, etui za sončna očala in CD zgoščenke ter obešalnik za obleke iz sistema BMW Travel & Comfort.

To pa še ni vse, saj so pogosto male stvari tiste, ki odločajo, ali se boste vašega dopusta spominjali kot popolnega uspeha ali ne. Zato je v BMW poletno ponudbo vključena tudi BMW varnostna oprema, ki vključuje vse potrebne izdelke, s katerimi se olajšajo morebitne neprijetnosti na cesti in izven nje. Iz ponudbe si lahko izberete varnostni jopič, komplet nadomestnih žarnic ali LED ročno svetilko. Da vozilo ves čas potovanja ostaja ustrezno negovano, je na voljo bogata paleta čistilnih in negovalnih izdelkov, kot so čistilo za vetrobransko steklo brez sredstva proti zmrzovanju, odstranjevalec insektov ter čistilo za platišča.

Za potovanje v slogu tudi takrat, ko niste v kabini vašega BMW vozila, so obvezna oprema kosi iz kolekcij BMW Lifestyle in BMW Sport, ki zajemajo elegantne in športne kose oblačil, dodatke za prave BMW navdušence, vrhunsko športno opremo in še veliko več.

Več informacij in celotno BMW poletno ponudbo 2013 lahko dobite pri vseh pooblaščenih prodajalcih in serviserjih BMW po celi Sloveniji.