Znamka DS na 16. salonu v Šanghaju

Saloni

Mednarodni avtomobilski salon Šanghaj bo svoja vrata za širšo javnost odprl 21. aprila. To je dogodek, ki ga DS ne želi zamuditi, saj kot nova avtomobilska znamka v razredu premium, ki svoj navdih črpa iz vrhunskega francoskega prestiža, Kitajsko umešča v samo jedro svoje mednarodne razvojne strategije. Tri leta po lansiranju na Kitajskem znamka DS namerava […]

Mednarodni avtomobilski salon Šanghaj bo svoja vrata za širšo javnost odprl 21. aprila. To je dogodek, ki ga DS ne želi zamuditi, saj kot nova avtomobilska znamka v razredu premium, ki svoj navdih črpa iz vrhunskega francoskega prestiža, Kitajsko umešča v samo jedro svoje mednarodne razvojne strategije.

Tri leta po lansiranju na Kitajskem znamka DS namerava še naprej nadaljevati z razvojem na tem trgu. V roku enega leta je namreč tam začela tržiti kar tri svoje produkte in ima do danes že 82 prodajnih mest znotraj posebne mreže, zdaj pa je na Kitajskem in v Evropi istočasno lansirala še novo vozilo DS 5.

ds-sanghai-2015

Na 986 m2 veliki stojnici v paviljonu Premium 7.1 bo razstavljenih nič manj kot deset modelov DS, med drugimi tudi novi DS 5. Obiskovalci se bodo lahko sprehodili od vozila DS 23, simbola dediščine znamke, do razstavnega modela DS 5 MoonDust, pa mimo modelov DS 5 LS, SUV DS 6 in novega DS 5 Golden Mat, ter se potopili v svet prefinjenosti, pozorno izdelanih podrobnosti, dizajna in tehnologij.