Zgodba uspešnega Marka Grilca na #BMWstories

Zanimivosti

Profesionalni deskar na snegu in ambasador znamke BMW v Sloveniji je s svojo snemalno ekipo posnel film, v kateri predstavlja svojo povezanost s premium avtomobilsko znamko BMW. V zgodbi, ki je veliko zanimanja požela tudi na nedavno vzpostavljeni platformi #BMWstories, Marko Grilc pripoveduje o svojem delu profesionalnega deskarja na snegu ter kako so mu pri […]

Profesionalni deskar na snegu in ambasador znamke BMW v Sloveniji je s svojo snemalno ekipo posnel film, v kateri predstavlja svojo povezanost s premium avtomobilsko znamko BMW.

V zgodbi, ki je veliko zanimanja požela tudi na nedavno vzpostavljeni platformi #BMWstories, Marko Grilc pripoveduje o svojem delu profesionalnega deskarja na snegu ter kako so mu pri tem vrhunska vozila BMW v pomoč. 29-letnik veliko časa preživi na poti, saj nastopa na različnih lokacijah po Evropi in svetu. Pravi, da mu je pri premagovanju dolgih in napornih voženj BMW v pravo oporo: ”Smo številčna ekipa z veliko prtljage in lokacije, ki jih želimo obiskati so velikokrat težko dostopne in prekrite s snegom. Edini avto, ki nas lahko popelje do tja je BMW X3. Ne le, da je prostoren in zanesljiv, ampak ima tudi osupljiv stil. Stil je v deskanju na snegu zelo pomemben. Je način, kako izvajaš svoje trike, daje ti svobodo izražanja in kaže tvojo osebnost. Vse to kaže tudi avto, ki ga voziš in to je razlog, zakaj vozim najbolj stilsko dovršen avto, BMW.”

Video, ki ga je posnel Marko Grilc

#BMWstories

#BMWstories je projekt BMW, v okviru katerega so ljudje spodbujeni, da delijo svoje individualne zgodbe in izkušnjo z uporabo vozil znamke BMW. BMW stories tako predstavlja edinstveno mednarodno komunikacijsko platformo, družbeni medij, kjer lahko lastniki vozil in drugi ljubitelji znamke BMW delijo svoje individualne zgodbe v povezavi z znamko. Z vsakim BMW se namreč vzpostavljajo individualna doživetja in tako platforma ponazarja idealen kraj, kjer lahko srečajo svoje somišljenike ter si med sabo delijo zgodbe in izkušnje. Globalna kampanja tako ne zgolj izraža na stotine zgodb s celotnega sveta, pač pa želi v globalno skupnost povezati kar čim večje število ljubiteljev te bavarske premium znamke. S kampanjo, v okviru katere svoje osebne izkušnje izražajo tudi znane osebnosti ter ambasadorji znamke, želi BMW pokazati, kaj v vsakdanjem življenje pomeni biti BMW voznik. Komunikacijski potencial #BMWstories je brezmejen, saj imajo obiskovalci poleg edinstvenega vpogleda v svet BMW, tudi možnost deljenja lastnih vtisov. Platforma združuje široko paleto različnih komunikacijskih kanalov, od filmov, televizijskih spotov do galerij fotografij, s pomočjo katerih se slavi unikatnost vozil BMW in njihovih voznikov.