Zaključuje se akcija VOZIM 202

Aktualno

Jutri, v soboto, 7. maja 2001 se v dopoldanskih urah pri Avtu Triglav PSC Ljubljana na Dunajski cesti zaključuje akcija VOZIM 202, katere namen je vzpodbujanje bolj varne, strpne, odgovorne in ekološke vožnje. Enega izmed voznikov, ki so…

84A09502-77C6-11E0-8877-316265B94067Jutri, v soboto, 7. maja 2001 se v dopoldanskih urah pri Avtu Triglav PSC Ljubljana na Dunajski cesti zaključuje akcija VOZIM 202, katere namen je vzpodbujanje bolj varne, strpne, odgovorne in ekološke vožnje.

 
Enega izmed voznikov, ki so sodelovali v akciji, čaka tudi lepa nagrada: žreb bo določil srečneža, ki se bo 3 mesece vozil s Fiatom Bravo. Za obiskovalce prodajnega salona pa so samo jutri, ob zaključku akcije, pripravljene posebne ponudbe in ugodnosti.
 
Med samo akcijo je bilo veliko povedanega o tem, kako jutranje konice vplivajo na našo vožnjo, kako lahko čas v avtomobilu naredimo prijetnejši, koristnejši, manj stresen a še vedno varen. Ob koncu pa bo znano tudi kakšni vozniki smo Slovenci, kateri stereotipi o vožnji držijo: so Celjani res najbolj arogantni vozniki, Primorci najbolj glasni, Dolenjci najbolj razposajeni in Gorenjci najbolj varčni?
 
Izvedeli bomo tudi kako ekološko so vozili udeleženci akcije, saj ima Fiat Bravo preko sistema Blue&Me™ nameščen tudi Eco:Drive – brezplačno aplikacijo (na voljo na www.fiat.com/ecodrive), ki beleži slog vožnje in ponudi nasvete za bolj ekološko vožnjo. Tako bomo jutri izvedeli kako bi lahko z drugačnim načinom pospeševanja ali drugačnim menjavanjem prestav prihranili pri gorivu in vozili bolj ekološko.
 
O akciji smo že pisali >>marca<< in >>aprila<<.