Začetek prodaje Beetle Cabrioleta

Aktualno, Novosti

Volkswagen je pri svojih trgovskih partnerjih že začel prodajati novi Beetle Cabriolet. S svežimi oblikovnimi elementi in bogato ponudbo opreme bi znal precej kupcev prepričati tudi v Sloveniji, ki jih sicer v prvi reinkarnaciji ni. Štirisedežnik z zložljivo streho je vnuk legendarnega Hrošča v kabrio-izvedbi je na voljo v kombinaciji z učinkovitimi motorji, ki imajo […]

Volkswagen je pri svojih trgovskih partnerjih že začel prodajati novi Beetle Cabriolet.

S svežimi oblikovnimi elementi in bogato ponudbo opreme bi znal precej kupcev prepričati tudi v Sloveniji, ki jih sicer v prvi reinkarnaciji ni.

Štirisedežnik z zložljivo streho je vnuk legendarnega Hrošča v kabrio-izvedbi je na voljo v kombinaciji z učinkovitimi motorji, ki imajo razpon moči od 77 kW (105 KM) do 147 kW (200 KM). Za udobje poskrbi električno zložljiva streha, ki se odpre v 9,5 sekunde, pa tudi raven varnosti je v Beetle Cabrioletu vzorna: če se vozilo preveč nevarno nagne v stran, se v delčku sproži serijski sistem varnostnih ščitov za vzglavnikoma zadnjih sedežev.

volkswagen beetle cabriolet 2013

Za novi Beetle Cabriolet je na voljo pet linij opreme: Beetle, Design, Design Exclusive, Sport in Sport Exclusive. Poleg teh so v ponudbi še trije posebni modeli “50s Edition”, “60s Edition” in “70s Edition”, ki povzemajo in na sodoben način interpretirajo slogovne elemente posameznih desetletij. Bogato ponudbo dopolnjuje dvanajst barv lakov in dve barvi zložljive strehe, enajst različnih tekstilnih in usnjenih različic notranjega oblazinjenja, dvanajst tipov platišč in širok izbor tehnične in optične dodatne opreme.

V Sloveniji je štirisedežnik v izvedbi Design z motorjem 1.2 TSI z močjo 77 kW (105 KM) naprodaj za 22.233 evrov.