Z mislijo na avto!

PR novica

Posvetili smo se avtomobilom ter njihovemu vzdrževanju, zato smo prenovili celotno linijo izdelkov za nego naših jeklenih konjičkov. Dva popolnoma nova šampona za pranje avtomobila se ponašata z nano tehnologijo za odboj kapljic oziroma Strong z večjo močjo za odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije. Dodali smo jima tudi nove vonje letnih vitrexov. Izbirate lahko med vonjem Pomaranče, […]

Posvetili smo se avtomobilom ter njihovemu vzdrževanju, zato smo prenovili celotno linijo izdelkov za nego naših jeklenih konjičkov.

petrol-nega-avtomobilovDva popolnoma nova šampona za pranje avtomobila se ponašata z nano tehnologijo za odboj kapljic oziroma Strong z večjo močjo za odstranjevanje najtrdovratnejše umazanije. Dodali smo jima tudi nove vonje letnih vitrexov. Izbirate lahko med vonjem Pomaranče, limone in že poznanim španskim bezgom.

Poleg prenovljene embalaže, ki je iz polietilenske plastike, ki je razgradljiva smo bili pozorni tudi na naravo. Večina proizvodov je prijazna do narave, šampon Strong in Vitrex z vonjem pomaranče pa sta tudi brez alergenov.

Vaš avto in narava vam bosta hvaležna za uporabo Petrolovih proizvodov.

www.petrol.si

Oglasno sporočilo