Z Lema Racing v dirkaški svet …

Avtomobilizem, KHD, Slovenija, Šport, Top

Slovensko moštvo, ki zadnja leta uspešno nastopa na različnih krožno-hitrostnih prvenstvih širom Evrope išče nove sodelavce. Vsekakor priložnost za vse, ki želijo priti v stik z dirkanjem, spoznati turbulentno življenje prave dirkaške ekipe in morda naprej odskočiti celo v svetovno znane serije, kot so WTCC, GT ipd. In koga iščejo? Lema Racing v svoje vrste vabi mehanike, […]

Slovensko moštvo, ki zadnja leta uspešno nastopa na različnih krožno-hitrostnih prvenstvih širom Evrope išče nove sodelavce. Vsekakor priložnost za vse, ki želijo priti v stik z dirkanjem, spoznati turbulentno življenje prave dirkaške ekipe in morda naprej odskočiti celo v svetovno znane serije, kot so WTCC, GT ipd. In koga iščejo?

Si želite vsak (vsaj poletni) vikend preživeti adrenalinsko?

Si želite vsak (vsaj poletni) vikend preživeti adrenalinsko?

Lema Racing v svoje vrste vabi mehanike, inženirje in”telemetriste”  za delo na dirkah po Evropi in pri nas. Obljubljajo možnost izobraževanja v zimskem času pri nas (v prostorih moštva v Kamniku) ali v tehnični šoli v Barceloni (Monlau). Za več informacij se obrnite na elektronski poštni naslov [email protected].

Tekmovanja ekipe potekajo na svetovno znanih dirkališčih ...

Tekmovanja ekipe potekajo na svetovno znanih dirkališčih …

Okvirni plan ekipe za sezono 2015 je organizacija pokala “TwinGO” s povsem novimi dirkalniki iz novomeškega Revoza, predelanimi v moštvu Lema ter nastopanje v evropskem pokalu Renault Cliov RS.