Will.i.am združen z Lexusom

Poslovno

V družbi Lexus so naznanili sklenitev ustvarjalnega sodelovanja z globalnim podjetnikom, inovatorjem in glasbenikom will.i.amom. Dobitnik grammyja bo z znamko podpiral provokativen dizajn in tehnologijo v okviru kampanje “Striking Angles”, s katero bodo predstavili novi Lexus NX. S to najavo se začenja edinstveno sodelovanje, ki bo zajelo svetove glasbe, dizajna in tehnologije. V okviru skupne […]

V družbi Lexus so naznanili sklenitev ustvarjalnega sodelovanja z globalnim podjetnikom, inovatorjem in glasbenikom will.i.amom. Dobitnik grammyja bo z znamko podpiral provokativen dizajn in tehnologijo v okviru kampanje “Striking Angles”, s katero bodo predstavili novi Lexus NX.

S to najavo se začenja edinstveno sodelovanje, ki bo zajelo svetove glasbe, dizajna in tehnologije. V okviru skupne kampanje bo will.i.am oblikoval lastno omejeno serijo NX, odločno oblikovani luksuzni SUV srednjega razreda. Nastopal bo tudi v najnovejšem Lexusovem televizijskem oglasu, ki ga bodo izdali še letos.

Will.i.am: »Vse, česar se lotim, mora zbuditi pozornost. Sem inovator in revolucionar in moje partnerstvo z Lexusom v kampanji “Striking Angles” ne bo nič drugačno. Navdihuje nas skupna filozofija oblikovanja, zato lahko sodelujemo pri večplastni kampanji, ki se bo zoperstavila oblikovalskim normam in spodbudila domišljijo ljudi.«

Partnerstvo predstavlja nadaljevanje obstoječega sodelovanja, v okviru katerega je Lexus podprl will.i.amovo instalacijo Pyramidi na razstavi Digitalna revolucija v Barbicanu v Londonu. Njegova predstava, ki veliko ljudi prevzame, kombinira tehnologiji digitalne in analogne glasbe ter vizualne projekcije.