Vse najboljše, Fiat 500!

Aktualno

4. julija 2007 se je prvič uradno predstavil novi Fiat 500. Simpatičen in navihan kompaktni avto kljub svojim majhnim zunanjim meram, potnikom ponuja udobje in varnost, ocenjeno s 5 zvezdicami Euro NCAP.

4. julija 2007 se je prvič uradno predstavil novi Fiat 500. Simpatičen in navihan kompaktni avto kljub svojim majhnim zunanjim meram, potnikom ponuja udobje in varnost, ocenjeno s 5 zvezdicami Euro NCAP. Njegova družina se je v šestih letih razširila. Za »okno v nebo« je poskrbel Fiat 500C, za voznike, ki v avtomobilu radi višje sedijo  in potujejo z veliko prtljage, pa je tu Fiat 500L. 

1.000.000 fiat 500 2013Kljub različnosti, imajo Fiati iz družine 500 nekaj skupnih lastnosti: so varni, varčni, imajo bogato serijsko opremo, stroški vzdrževanja so nizki, ob tem pa ponujajo najsodobnejše tehnologije. Na primer: Fiat 500L je, med drugim, lahko opremljen s funkcijo City Brake Control, ki je pred kratkim prejela nagrado Euro NCAP Advanced 2013. Gre za sistem, ki zaznava vozila ali druge ovire pred njim in prične samodejno zavirati, če voznik tega ne stori sam. Na ta način lahko sistem prepreči trčenje ali pa vsaj zmanjša posledice trka.

Poleg tega Fiat 500, Fiat 500C in Fiat 500L prihajajo iz Fiatove družine okolju prijaznih vozil. Fiat je namreč že šesto leto zapored znamka z najnižjo povprečno vrednostjo emisij v Evropi: 119,8 g/ km. Rekord je uradno potrdila družba JATO Dynamics svetovno vodilno podjetje za svetovanje in raziskave na področju avtomobilizma.

Med skupnimi lastnostmi modelov iz družine Fiata 500 so tudi izjemno ugodne cene: Fiat 500 je na voljo že od 10.160 EUR, Fiat 500C že od 12.190 EUR, Fiat 500L pa že od 12.740 EUR. 

Vsa nova Fiatova osebna vozila na slovenskem trgu pa so »serijsko opremljena« tudi s storitvijo Fiat 5 Plus (od 1. 3. 2013). Fiat 5 Plus je zagotovilo o kakovosti vozil Fiat, ki temelji na dolgoletnih pozitivnih izkušnjah. Storitev Fiat 5 Plus prejmejo stranke brezplačno ob nakupu novega vozila Fiat, omogoča pa brezskrbno uporabo vozila tudi po izteku 2-letne splošne garancije, vse do 5. leta starosti ali do skupno 120.000 prevoženih kilometrov (velja pogoj, ki nastopi prej).

Fiat 5 Plus prinaša številne prednosti:

– prihranek pri vzdrževanju vozila, saj ste zavarovani pred nepredvidenimi stroški popravil;

– vzdrževanje vozila v pooblaščeni servisni mreži s strokovno usposobljenim kadrom ter uporaba originalnih nadomestnih delov, kar še dodatno podaljšuje življenjsko dobo vozila in skrbi za maksimalno zmogljivost;

– številne ugodnosti storitve Asistenca Fiat, ki vam zagotavlja 24-urno pomoč doma in na cesti;

– dodano vrednost pri nadaljnji prodaji vozila, saj je Fiat 5 plus prenosljiva.

S storitvijo Fiat 5 Plus lastnikom ostane le ena skrb – redno vzdrževanje vozila Fiat.

Družina Fiata 500 se bo v kratkem povečala še za dva člana: urbano uglajenega Fiata 500L Living ter avaturista Fiata 500L Trekking. Slednji se svetovni javnosti že predstavlja z novim uradnim TV spotom (zasnovali so ga v agenciji Leo Burnett, režija Adam Stevens, produkcijska hiša “Filmmaster Productions”). Vsak dan nas, kljub vsakodnevnim obveznostim, še vedno čakajo dogodivščine in kraji, ki jih lahko vedno znova odkrivamo. S Fiatom 500L Trekking je v našem vsakdanjiku prostor za mladostne strasti in igrivost, kljub družinskim obveznostim. To ve tudi oče v novem spotu…