Volvo za nizozemske kraljeve goste

Aktualno, Zanimivosti

Volvo Cars je pred dnevi, 30. aprila 2013, poskrbel za prevoz nizozemskih kraljevih gostov. Nizozemska kraljica Beatrix se je s torkom odpovedala prestolu, njen sin, Willem-Alexander pa bo inavguriral kot novi kralj Nizozemske. Volvo Cars Nizozemska je poskrbel za petnajst vozil Volvo S80 in tako zagotovil prevoz kraljevim gostom. »Ni veliko dogodkov, kot je ta,« […]

Volvo Cars je pred dnevi, 30. aprila 2013, poskrbel za prevoz nizozemskih kraljevih gostov. Nizozemska kraljica Beatrix se je s torkom odpovedala prestolu, njen sin, Willem-Alexander pa bo inavguriral kot novi kralj Nizozemske. Volvo Cars Nizozemska je poskrbel za petnajst vozil Volvo S80 in tako zagotovil prevoz kraljevim gostom.

volvo kraljeva druzina 2013

»Ni veliko dogodkov, kot je ta,« pravi Richard Snijders, direktor Volvo Cars Nizozemska. »Zelo smo počaščeni, da smo lahko del take slovesnosti.«

Vozila so bila pred transportom gostov natančno pregledana. Vsi S80 so bili nato za fotografiranje skupaj prepeljani v kraljeve konjušnice v Haagu.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine