Volvo v smer luksuza

Aktualno

Volvo predstavlja novo modelsko leto 2015 in pod drobnogled postavlja nove, razširjene možnosti personalizacije. Kupci novih XC60, V70, XC70 in S80 nahko tako naročijo osupljivo nadgradnjo notranjosti z novim luksuznim ‘Inscription’ paketom. Paket ‘Inscription’ “Paket ‘Inscription’ voznikom ponuja celovito luksuzno nadgradnjo notranjosti. Le-ta se popolnoma ujema z našim ciljem, narediti znamko Volvo še bolj prvovrstno,” […]

Volvo predstavlja novo modelsko leto 2015 in pod drobnogled postavlja nove, razširjene možnosti personalizacije. Kupci novih XC60, V70, XC70 in S80 nahko tako naročijo osupljivo nadgradnjo notranjosti z novim luksuznim ‘Inscription’ paketom.

Paket ‘Inscription’

Volvo s nadaljuje z vrhunskimi materiali in izbranimi detajli

Volvo s nadaljuje z vrhunskimi materiali in izbranimi detajli

Paket ‘Inscription’ voznikom ponuja celovito luksuzno nadgradnjo notranjosti. Le-ta se popolnoma ujema z našim ciljem, narediti znamko Volvo še bolj prvovrstno,” pravi Anders H. Gustavsson, podpredsednik VLM Specialni Produkti pri Volvo Car Group. Paket ‘Inscription’ vključuje oblazinjenje iz mehkega usnja, v več unikatnih barvah, armaturno ploščo, prekrito z usnjem, premium dekorativne vložke, mehko usnje na zadnji strani sedežev, sredinskem naslonu za roke in naslanjalu za glavo, ki poleg tega vsebuje tudi vezen logotip ‘Inscription’, ter unikatne talne obloge. Na voljo so tudi posamezne ‘Inscription’ opcije, kot ‘Inscription’ dekorativni vložki iz orehovega lesa in ogljeno strešno oblazinjenje (XC60), ki ustvari ekskluziven ambient.  Na zunanji strani vozila paket ‘Inscription’ omogoča izbor treh sijočih barv – Crystal Pearl bela, Electric srebrna in Ember črna (V70, XC70, S80) in 19-colskih (V70 in S80) ali 20-colskih (XC60) platišč.

Več posebnih izdaj

Volvo Car Group proslavlja prihajajočo 2014-2015 Volvo Ocean Race, najbolj naporno oceansko avanturo na svetu, s posebno izdajo vozil, inspiriranih z jadralskim svetom. Peta generacija Volvo Ocean Race Edition vključuje modele V40, V40 Cross Country, V60 in XC60. Obenem pa predstavljajo tudi V70 in XC70 Edition za kupce z okusom za bolj dinamičen izgled in vozne lastnosti.

Sensus Connect v vseh modelih

Z modelskim letom 2015 bodo vsi modeli Volvo imeli opcijo vgradnje sodobnega infotainment in navigacijskega sistema Sensus Connect, s čimer bo kupcem na voljo izkušnja popolnoma povezanega avtomobila. Storitve v oblaku vozniku tako omogočajo iskanje in plačevanje parkirnih mest iz vozila, odkrivanje restavracij na cilju, poslušanje priljubljene glasbe iz oblaka in še mnogo več. Lokacijska platforma HERE pa zagotavlja povezano navigacijo s 3D mapami. Nova aplikacija ‘ Connected Service Booking’ pove vozniku, kdaj je čas za servis in predlaga termin pri pooblaščenem serviserju vozil Volvo.  Sensus prav tako vključuje še izboljšan, vrhunski ‘Premium Sound’ zvočni sistem, ki ga izdeluje Harman Kardon in se ponaša z ojačevalcem 5x130W, softver za izboljšanje zvoka Dirac Live in do 12 zvočnikov.

volvo1

Super-učinkoviti Drive-E motorji za vse modele

Od maja 2014 naprej bodo v vseh modelih Volvo na voljo pogonski sklopi iz nove družine Drive-E, le-ti zagotavljajo vrhunsko zmes voznih lastnosti in nizkih CO2 emisij. CO2 emisije Volva V40 D4 s pogonskim sklopom, ki premore 190 konjskih moči in ročni menjalnik so izjemno nizkih 85g/km – rezultat, ki mu noben konkurent ne pride blizu.

“Izjemno pospeševanje in odzivnost motorjev Drive-E, združeno z gladkim delovanjem in izjemnim zvokom, bo avtomobile naredilo še bolj zabavne za vožnjo, brez kompromisov pri porabi goriva in emisijah CO2, ki zadovoljita tudi najmodernejše voznike,” pravi Michael Fleiss, podpredsednik Powertrain pri Volvo Car Group.