Volvo tudi v Sloveniji predstavil V40

Aktualno, Novosti

Torek bo zagotovo ostal v spominu po slovenski premieri dolgo pričakovanega novega modela volva V40. Pred zbranimi novinarji je bil razkrit dinamičen in kompakten volvo V40 z vsemi atributi večjih vozil Volvo ter sodobnimi…

Torek bo zagotovo ostal v spominu po slovenski premieri dolgo pričakovanega novega modela volva V40.

 
Pred zbranimi novinarji je bil razkrit dinamičen in kompakten volvo V40 z vsemi atributi večjih vozil Volvo ter sodobnimi varnostnimi sistemi, izmed katerih izstopa prva zračna blazina za pešce. 
 
3036D794-7A2A-11E1-9E5D-4FAE65B94067
 
V torek, 27.3.2012 ob 12 uri, so se v As Aperitivu sredi Ljubljane zbrali novinarji na slovenski premieri vozila volvo V40. Zbrane je pozdravila Anamarija Hucika, vodja marketinga in odnosov z javnostmi za jugovzhodno Evropo pri Volvu, z uvodnimi besedami ter ključnimi informacijami blagovne znamke. Nadaljeval je Davor Ričković, produktni manager za jugovzhodno Evropo, ki je zbranim razkril povsem nov volvo V40 ter ob vozilu predstavil njegove tehnične lastnosti in inovativne varnostne sisteme.
 
Ta povsem nov Volvo model je vozilo vrhunskega dizajna, izjemne vozne dinamike in varnostnih lastnosti. Individualen, brezkompromisen in inovativen – to je tudi prvi avtomobil na svetu z revolucionarno zračno blazino za pešce. Med mnogimi drugimi vrhunskimi varnostnimi sistem pa sta na voljo tudi sistem za pomoč pri ohranjanju smeri in pomočnik pri parkiranju. 
 
Po podrobni predstavitvi so si lahko novinarji še sami ogledali povsem nov V40, se seznanili z notranjostjo, uživali v dizajnu modela ter ostalih novostih, ki jih prinaša. Druženje v prijetnem vzdušju se je nadaljevalo tudi po uradnem delu dogodka. 
 
Prvi primerki novega volva V40 se pričakujejo v Volvo salonih tekom letošnjega leta.
 

V kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.