Volvo Larsa Wreba za vodjo proizvodnje

Aktualno

Volvo je imenoval Larsa Wreba za novega podpredsednika proizvodnje. Nadomestil bo Magnusa Hellstena, ki bo prevzel nov položaj podpredsednika evropskih operacij. Lars Wrebo, diplomirani strojnik, star 50 let, prihaja iz…

Nadomestil bo Magnusa Hellstena, ki bo prevzel nov položaj podpredsednika evropskih operacij.

 
CBCDC77E-6DB6-11E1-A902-D43D65B94067Lars Wrebo, diplomirani strojnik, star 50 let, prihaja iz proizvajalca tovornjakov MAN, kjer je opravljal delo izvršnega podpredsednika, z nalogo Proizvodnja in logistika. Po začetni karieri v avtomobilski industriji je sedel na mnogih direktorskih položajih pri Svania Groupu, preden se je pridružil MAN-u v letu 2006.
 
»Resnično se veselim dela pri Volvu v tem razburljivem obdobju širjenja in kulturnih transformacij. Eden mojih ključnih ciljev bo ustanovitev visoko učinkovite globalne proizvodne strategije, ki bo podpirala cilje rasti podjetja,« pravi Lars Wrebo.
 
Prihaja s 25-letnimi izkušnjami v avtomobilskem poslu. Njegovi predhodni položaji so mu dali vredna znanja o učinkovitih proizvodnih strategijah, združitvah podjetij in kooperacijah v multi-kulturnih okoljih.
 
»Lars Werbo je prava oseba za razvoj Volvove proizvodne divizije,« pravi Stefan Jacoby, predsednik in izvršni direktor Volva ter doda: »Njegove globalne izkušnje iz avtomobilske industrije bodo pomemben prispevek pri pravilnem koraku za rast ter cilj podjetja za leto 2020 – 800.000 vozil.«
 
Lars Wrebo bo nadomestil Magnus Hellstena, ki bo nastopil na položaju podpredsednika evropskih operacij, znotraj proizvodnje organizacije Volvo.
 
Lars Wrebo bo prevzel naloge 1. aprila 2012.
 
Spodaj je posnetek iz proizvodnje XC90 v švedskem mestu Gothenburg.
 

V kolikor najdete še kakšen odličen video ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.