Volswagen Touran v roke Darku Korošcu

Aktualno

Ob zaključku nagradne igre Triglav nagrajuje varnost, ki je potekala od 2. 3. do 20. 6. 2012, je zavarovalnica srečnemu dobitniku Darku Korošcu iz Celja izročila avtomobil Volkswagen Touran Comfortline 1,2 TSI, paket avtomobilskih zavarovanj…

Ob zaključku nagradne igre Triglav nagrajuje varnost, ki je potekala od 2. 3. do 20. 6. 2012, je zavarovalnica srečnemu dobitniku Darku Korošcu iz Celja izročila avtomobil Volkswagen Touran Comfortline 1,2 TSI, paket avtomobilskih zavarovanj COMFORT PLUS in tečaj varne vožnje v AMZS centru varne vožnje na Vranskem.
 

Med več kot 15.000 posamezniki, ki so preko spletnih strani www.triglav.si, avto.triglav.si, ali Facebook profila Vozim se pravilno odgovorili na vprašanje s področja varne vožnje in oddali svoje podatke, so izžrebali tudi 1000 prejemnikov bonov za 100 EUR, ki jih lahko unovčijo pri sklenitvi kateregakoli avtomobilskega zavarovanja pri Zavarovalnici Triglav.   

EE22E410-DA28-11E1-98AD-91B165B94067
 
Glavno nagrado, družinski avtomobil Volkswagen Touran z avtomobilskim zavarovanjem COMFORT PLUS in tečajem varne vožnje, je prejel Darko Korošec iz Celja, ki je ob tej priložnosti povedal: “Ko so me poklicali iz Triglava in povedali, da sem dobil avtomobil, sem sprva mislil, da gre za šalo. Še danes si težko predstavljam, da je VW Touran res moj. Nagrade sem izjemno vesel, sploh, ker  sem počasi že razmišljal o nakupu novega avtomobila, saj je moj sedanji že bolj ali manj odslužil svoje delo. Dodatno me veseli, da je v nagrado vključeno tudi popolno zavarovanje avtomobila in tečaj varne vožnje, ki ga z zanimanjem pričakujem. Mislim, da se bom po njem na cesti počutil bolj varno.”   
 
Ključe avtomobila je nagrajencu izročil Stanislav Vrtunski, član uprave Zavarovalnice Triglav. “Vrednote Zavarovalnice Triglav so strokovnost, varnost in družbena odgovornost. Le-te za nas ne pomenijo le besede na papirju, temveč so trajne vrednote, vpete v vsak korak našega poslovanja. Ker smo strategijo družbene odgovornosti vgradili v poslovno strategijo, imamo poleg poslovnih ciljev širši interes – v tem primeru poskrbeti za večjo varnost na naših cestah. Zakaj torej ne bi nagradili varnih voznikov?” je na podelitvi dejal Vrtunski. 
 
Zavarovalnica Triglav želi varnost na cesti poleg pripomočkov, ki jih deli za varnost, spodbujati z različnimi akcijami. Med najbolj odmevnimi so šolska pot z maskoto Kuža pazi, ki ob začetku šolskega leta otroke pospremi v šolo in jih opozarja na previdnost v prometu. “Maja smo na tečaj varne vožnje povabili tudi 1.200 zavarovancev, starih med 62 in 80 let, hkrati pa mladim voznikom nudimo brezplačno delavnico varne vožnje. Z akcijami za preventivo v prometu bomo nadaljevali tudi v prihodnje,” je poudarila Janka Planinc, izvršna direktorica za trženje premoženjskih zavarovanj Zavarovalnice Triglav.