VW nagrada za kakovost servisnih storitev

Aktualno, Zanimivosti

Volkswagen je 100 najboljšim evropskim servisom podelil nagrado Volkswagen Service Quality Award (VSQA). Na torkovi podelitvi priznanj so v Dresdnu nagradili tiste servisne delavnice, ki so v preteklih dva-najstih mesecih dosegle najboljše rezultate na področju servisne kakovosti in zvestobe strank.

volkswagen servis

Volkswagen je 100 najboljšim evropskim servisom podelil nagrado Volkswagen Service Quality Award (VSQA). Na torkovi podelitvi priznanj so v Dresdnu nagradili tiste servisne delavnice, ki so v preteklih dva-najstih mesecih dosegle najboljše rezultate na področju servisne kakovosti in zvestobe strank.

volkswagen servis

Že petič zapored je prvo mesto osvojila avtohiša Csermely iz Balaton-füreda na Madžarskem. Med letošnjimi nagrajenci so bili tudi servisi iz Nemčije, Velike Britanije, Danske, Luksemburga in Slovenije, ki so priznanje prejeli že tretjič oziroma četrtič. Zaradi te enakomerno visoke kakovosti servisnih storitev se je skupno osem trgovcev uvrstilo v novo ustanovljeno hišo slavnih, “VSQA Hall of Fame”. To je virtualna avtohiša, v kateri so objavljena imena nagrajencev, ki so se že najmanj trikrat uvrstili med 100 najboljših servisov.

Michael Horn, vodja poprodaje pri znamki Volkswagen, je na prireditvi pohvalil izjemno predanost nagrajencev: “Trajni uspeh podjetja je mogoče doseči samo z odličnimi servisnimi storitvami in z visoko stopnjo zadovoljstva strank – na tem področju bi bili pri Volkswagnu do leta 2018 radi na samem vrhu. Glede na najnovejše rezultate in nenehen pozitivni razvoj sem prepričan, da nam bo to uspelo.”

Volkswagen je nagrado za kakovost servisnih storitev prvič podelil leta 2008. Odličen servis je ključnega pomena za zadovoljstvo in zvestobo strank, zato je to ena od ciljnih vrednot Volkswagnove strategije 2018.