Volkswagna lahko sedaj parkiraš v svojo kuhinjo

Zanimivosti

Gorenje je združilo moči z Volkswagnom in ustvarilo prepoznavno linijo ekskluzivne serije hladilnikov Gorenje Retro, ki jo odlikuje ikonična podoba, značilna za legendarni Volkswagnov kombi T1. Nastal je hladilnik s prepoznavnim sprednjim delom v obliki črke »v«, vintage videzom, zaobljenimi linijami in sijajem brušenega kroma ter z vsem, kar pooseblja Gorenjeva vrhunska tehnologija hlajenja ION […]

Gorenje je združilo moči z Volkswagnom in ustvarilo prepoznavno linijo ekskluzivne serije hladilnikov Gorenje Retro, ki jo odlikuje ikonična podoba, značilna za legendarni Volkswagnov kombi T1.

Nastal je hladilnik s prepoznavnim sprednjim delom v obliki črke »v«, vintage videzom, zaobljenimi linijami in sijajem brušenega kroma ter z vsem, kar pooseblja Gorenjeva vrhunska tehnologija hlajenja ION Generation.

Volkswagnov T1, ki ga poznamo tudi po vzdevku Bulli, sodi med najprepoznavnejše oblikovalske dosežke 20. stoletja, je simbol nemškega gospodarskega čudeža in sinonim za svobodnjaška 60-ta leta. To je vozilo, ki osvoji srce, zato ne preseneča, da mu po vsem svetu sledijo vedno nove generacije občudovalcev in privržencev.

Lastniki tega znamenitega Volkswagnovega kombija slovijo po izvirnosti, s katero pogosto prilagodijo in posodobijo svoje vozilo v objekt z izrazito osebno noto, avtentičnim sporočilom in funkcionalnostjo, do potankosti prilagojeno potrebam in slogu posameznika ali družine.

S to mislijo in dediščino tega duha je bila oblikovana najnovejša, posebna linija Gorenjevih hladilnikov Retro, podpisana z znamenitim VW. Ohranja vse atribute videza legendarnega Bullija, od sprednjega dvobarvnega dela v obliki črke »v«, zaobljenih robov, robustne kljuke, do opaznega znaka VW.

Je poosebljenje duha klasičnega kombija, ki ga lahko po novem parkirate kar v svojo kuhinjo.

Na voljo je v baby modri ali bordo rdeči barvi v kombinaciji z barvo šampanjca.