Visoka hitrost, visoka tehnologija, veliko vznemirjenje

Zanimivosti

BMW je potrdil svojo vlogo kot ekskluzivni avtomobilski partner v naslednjem filmu legendarne franšize Paramount Pictures ”Misija nemogoče – Rogue Nation”, ki prihaja v kinodvorane 31. julija. To je že drugič, da je BMW ”sprejel misijo” in posodil svojo izjemno tehnološko podporo filmski produkcijski ekipi, s čimer jim je omogočil snemanje dih jemajočih avtomobilskih kaskaderskih […]

BMW je potrdil svojo vlogo kot ekskluzivni avtomobilski partner v naslednjem filmu legendarne franšize Paramount Pictures ”Misija nemogoče – Rogue Nation”, ki prihaja v kinodvorane 31. julija.

To je že drugič, da je BMW ”sprejel misijo” in posodil svojo izjemno tehnološko podporo filmski produkcijski ekipi, s čimer jim je omogočil snemanje dih jemajočih avtomobilskih kaskaderskih scen po vsem svetu. BMW je pred tem sodeloval s Paramountom leta 2011 v uspešnici ”Misija nemogoče – protokol duh”.

mission-impossible-rogue-nation

Uradni napovednik filma, ki je bil že premierno prikazan, ponuja ljubiteljem prvi vpogled v visoko adrenalinsko akcijo, ki jo lahko ustvarijo zgolj Ethan Hunt (Tom Cruise) in njegova ekipa Misije nemogoče (IMF) – vključno s spektakularnimi scenami vožnje, kjer je prikazan novi BMW M3. Prenovljene visoko zmogljive sposobnosti pete generacije športnega avtomobila BMW M3 se odlično skladajo z odločitvijo izvajanja natančnih voznih sosledij, kakršnih pred tem še nismo videli.

bmw-m3-in-mission-impossible-rogue-nation

”Ponosni smo, da smo lahko ponovno del ene najbolj vznemirljivih franšiz akcijskih filmov v filmski zgodovini,” pravi Ian Robertson član upravnega odbora BMW AG, odgovoren za prodajo in marketing BMW. ”Dinamična zmogljivost in BMW ConnectedDrive delajo BMW modele odlične avtomobile za Ethana Hunta in njegovo ekipo, ki uporabljajo inovativne funkcije vozil in izjemno tehnologijo za zmago dobrih likov. BMW M3 združuje motošportni DNK z vsakdanjo praktičnostjo v čustveno zmogljivem konceptu neprimerljivem z drugimi vozili.”

Paramount Pictures in Skydance Productions predstavljajo film produkcije Tom Cruise / Bad Robot. Režiser filma je Christopher McQuarrie, producenti pa Tom Cruise, J.J. Abrams in Bryan Burk. Izvršni producenti so David Elliosn, Dana Goldberg in Don Granger iz Skydance Productions ter Jake Myers. Drew Pearce, Christopher McQuarrie, Will Staples, Laeta Kalogridis & Patrick Lussier ter Dylan Kussman so napisali scenarij na podlagi televizijske serije, ki jo je ustvaril Bruce Geller.

Napovednik se nahaja na sledeči povezavi: http://bit.ly/1AxPDmN