Video 4. MotorSport Salon in Aleks Humar

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Objavljamo še kratko video reportažo s 4. MotorSport Salona, ki se je minuli konec tedna odvijal na Gospodarskem razstavišču. Ob koncu videa je dodana izjava Aleksa Humarja, slovenskega reli voznika, ki bo tudi letos nastopal s S2000.

Objavljamo še kratko video reportažo s 4. MotorSport Salona, ki se je minuli konec tedna odvijal na Gospodarskem razstavišču sredi Ljubljane.

F1 in lepotičkiOrganizaatorja salona, Drago Božič in Samo Čede, sporočata, da sta z organizacijo dogodka zadovoljna. V prihodnje pa seveda želita obiskovalcem ponuditi še mnogo več. Z uvozniki znamk Renault, Audi in Škoda, ki so letos pristopili k projektu, MotorSport Salon zagotovo pridobiva na veljavi in širini. V prihodnosti pa bi si želeli še več predstavitev domačih avto-moto športnikov, saj jim dobra medijska pokritost salona lahko kaj hitro omogoči pridobiti kakšnega pokrovitelja več. 

Ob koncu videa je dodana izjava Aleksa Humarja, slovenskega reli voznika, ki bo letos ponovno nastopal s super zmogljivo Škodo Fabio S2000.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine