Video test: Sun Roller Prestige

Testi, Zanimivosti

Konec septembra sva se z Nastjo odpravila v kamp Krk, ki se nahaja na istoimenskem hrvaškem otoku relativno blizu slovenskih meja. Iz Ljubljane boste porabili manj kot tri ure vožnje, ko ni gneče.

Konec septembra sva se z Nastjo odpravila v kamp Krk, ki se nahaja na istoimenskem hrvaškem otoku relativno blizu slovenskih meja. Iz Ljubljane boste porabili manj kot tri ure vožnje, ko ni gneče. Tu sva preizkusila novo mobilno hiško.

Idilični kamp je bil pred kratkim popolnoma prenovljen. Nekoč nudistični kamp Politin je sedaj moderen družinski kraj za preživljanje prostega časa. Znotraj kampa pa so uredili tudi novo naselje z mobilnimi hiškami. Z Nastjo sva preizkusila hiško Sun Roller Prestige, saj naju je zanimala razlika med mobilno hiško Polymobil Longa, ki sva jo preizkusila lani septembra.

video test sun roller prestige otok krk 2013

Nove prostorne mobilne hišice v kampu Camping Krk, katerih večina ima dih jemajoč razgled na morje, omogočajo zasebnost in udobje za do šest ljudi na površini 30 kvadratnih metrov v notranjosti. Ponašajo se še z veliko uporabno teraso, ki je deloma pokrita in ima kvalitetno mizo ter dva ležalnika. Mobilne hiške ponujajo popolnoma opremljeno kuhinjo, dve spalnici in dve kopalnici s prho.

sun roller prestige 2013 kuhinja sun roller prestige 2013 spalnica

Kako sva podoživela mobilno hiško Prestige si lahko pogledate v spodnjem videu.

Čudovit kamp se nahaja neposredno blizu mesta Krk in ima ogromno opcij za rekreacijo, sprehode v naravi, kolesarjenje, tek in kopanje.

Mesto Krk blizu camping Krk 2013 camping krk - otok krk - možnost sprehodov 2013

V jesenskem času je kamp lepo obiskati, če si želite miru, počitka ter si napolniti baterije stran od mestnega vrveža. Kamp ima tudi dobro založeni trgovini, kot tudi svežo pekarno. Ponaša se s štirimi zvezdicami in ima v ponudbi 26 mobilnih hišk Sun Roller Prestige.

Kam in kako boste šli pa vi na svoj naslednji dopust? Zaupajte nam svoje mnenje, izkušnje in vprašanja na forumu Kam in kako na počitnice.

________________________________
Podatki mobilne hišice PRESTIGE:
Površina: 30 m2
Zemljišče: mobilna hišica je postavljena na parceli površine 120 – 150 m²
Ležišča: 4+2

Soba 1: spalnica s francosko posteljo, visoka omara, nizka omara
Soba 2: otroška soba z dvema posteljama in garderobno omaro
Kopalnica 1 in 2: z velikima tuš kabinama
Osrednji prostor: kuhinja in dnevna soba, dodatni 2 ležišči v jedilnem kotu, kuhalna plošča in pomivalno korito, hladilnik z ločenim zamrzovalnim delom, mikrovalovna pečica, ločene omarice za shranjevanje in postavitev TV sprejemnika,…