Video: Kako se zabavajo dirkači MotoGP

Motociklizem, MotoGP, Šport

Vsi poznamo dirkače kot osebe, ki imajo veliko mero potrpežljivosti, ki jo potrebujejo za pripravo na dirko in med samo dirko, na drugi strani pa velikokrat vidimo med in po dirki tudi veliko vroče krvi.

Vsi poznamo dirkače kot osebe, ki imajo veliko mero potrpežljivosti, ki jo potrebujejo za pripravo na dirko in med samo dirko, na drugi strani pa velikokrat vidimo med in po dirki tudi veliko vroče krvi. In seveda tudi grdih besed smo že vajeni.

motogp zabavaPomislimo samo na dogajanja na stezi in izrečene besede po dirkah, ki jih je bil deležen žal prekmalu pokojni, Marco Simoncelli, dirkač, ki je bil na stezi popolnoma drugačen kot izven steze, in zaradi svoje pojave s(m)o ga vsi  takoj vzljubili. Tudi letošnje dirke sta dodobra začinila s svojimi boji Jorge Lorenzo in Marc Marquez, od katerih je ravno prvak Lorenzo po dirki odreagiral na način, ki se za prvaka nikakor ne spodobi.

Po drugi strani pa so vsi dirkači samo ljudje. Mladi. Živahni. Polni humorja, kar lahko tudi preverite na povezanem posnetku YouTube uradnega kanala MotoGP.