Video: Clio R.S. in zmenkarije

Aktualno, Zanimivosti

Speed dating je koncept zmenkarij, ki je v svetu zelo priljubljen. Pri Renault Sport pa so si ga zamislili malce drugače. Moškim, upajoč na srečanje s sorodno dušo, so predstavili Caroline, mlado, zapeljivo in šarmantno žensko. A, ona gleda na ‘speed dating’ malce drugače. Poglejte si v spodnjem videu, če bodo mačoti ostali mačoti po […]

Speed dating je koncept zmenkarij, ki je v svetu zelo priljubljen. Pri Renault Sport pa so si ga zamislili malce drugače.

renault clio rs speed dating 2013Moškim, upajoč na srečanje s sorodno dušo, so predstavili Caroline, mlado, zapeljivo in šarmantno žensko. A, ona gleda na ‘speed dating’ malce drugače. Poglejte si v spodnjem videu, če bodo mačoti ostali mačoti po njeni divji vožnji z novim Renault Cliom R.S. po zasneženem dirkališču?! Kandidati so sicer vedeli, da jih bodo snemali med zmenkarijami, vendar niso pričakovali tako nore vožnje.

 Ste spregledali prejšnjo kreacijo Renaulta s presenečenjem med testno vožnjo? Preveri tu!


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine