Več kot 80.000 naročil za Opel Mokko

Aktualno

Novi Oplov SUV  je v nekaj mesecih presegel število 80.000 naročil, padel je na posebej plodna tla v Nemčiji, Rusiji, Veliki Britaniji, Italiji in Franciji. Napovedi namreč kažejo, da bo dve tretjini Mokk v Evropi prodanih prav na teh trgih. Trenutno prodajno najbolj vroča je različica Cosmo z 1,4-litrskim motorjem ecoFLEX s turbinskim polnilnikom največje moči […]

Novi Oplov SUV  je v nekaj mesecih presegel število 80.000 naročil, padel je na posebej plodna tla v Nemčiji, Rusiji, Veliki Britaniji, Italiji in Franciji.

Napovedi namreč kažejo, da bo dve tretjini Mokk v Evropi prodanih prav na teh trgih. Trenutno prodajno najbolj vroča je različica Cosmo z 1,4-litrskim motorjem ecoFLEX s turbinskim polnilnikom največje moči 103 kW (140 KM) in pogonom na vsa kolesa.

V Sloveniji je mogoče Mokko naročiti od 17.440 evrov dalje.

V Sloveniji je mogoče Mokko naročiti od 17.440 evrov dalje.

Njega izjemna priljubljenost se zrcali tudi v pozitivnih odzivih medijev, vse od predstavitve dalje. Tako je Mokka že zmagala v testiranjih priznane nemške revije Auto Motor und Sport in tudi AutoStraßenverkehr. Seznam zmag pa se množi iz dneva v dan. Različica s štirikolesnim pogonom se je uvrstila na vrh v velikem zimskem testu Auto Bilda. Welness test Auto Bilda je imenoval Mokko za najbolj udobnega med devetimi avtomobili. Auto Motor und Sport pa ji je priznal zadovoljitev najzahtevnejših meril ob preizkusu in primerjavi sedežev.

Kupci Mokke se zavestno odločajo za sub-kompaktni SUV namesto za večja vozila. Želijo si namreč vozilo, ki bo glede zunanjih mer primer tako za mesto, kot vožnjo izven urbanih okolij. Vozilo, ki bo kos vseh prostočasnim dejavnostim ter vsakdanjim potrebam in zahtevam. Raziskave kažejo, da je tipičen voznik Mokke človek srednjih let z zelo aktivnim življenjskim slogom in je ob tem tehnično usmerjen. Zanj so ob vsem izjemnega pomena tudi ekskluzivno Oplovi sistemi zagotavljanja najvišje stopnje varnosti in udobja.