Vabljeni na drift, ki bo na Rudniku

Aktualno

V nedeljo, 3. junija 2012, bo v Ljubljani (parkirišče Viator – Vektor) potekala druga dirka društva DriftPower katerega okrilje drži nekaj največjih Slovenskih drift talentov – tudi aktualnega DP Gregorja Sedlarja. Tokratna dirka bo posebna.

V nedeljo, 3. junija 2012, bo v Ljubljani (parkirišče Viator – Vektor) potekala druga dirka društva DriftPower katerega okrilje drži nekaj največjih Slovenskih drift talentov – tudi aktualnega DP Gregorja Sedlarja.
 

312003F4-AB37-11E1-8E63-DA0166B94067Tokratna dirka bo posebna predvsem zaradi lokacije, ki bo premierno v Ljubljani, na parkirišču Viator Vektorja na Rudniku. V letošnji sezoni je to druga dirka za Drift Power pokal, v načrtu pa jih je kar šest, od tega dve pod okriljem Avto Magazina (AMDC).
 
POTEK DNEVA:
– 9.00 – Začetek treningov
– 14.00 – Tekma
 
Seveda je organizator vmes pripravil spremljevalni program, ki bo zajemal tudi drift taxi, bikini car wash, burnout show …  Vstopnina za dogodek znaša 6 evrov.
 
V spodnjem posnetku si oglejte sedaj že praktično legendaren video Luka Marka GrošljaV kolikor najdete še kakšen odličen video pa ga lahko posredujete na naš forum Avtomobilizem in F1, na zid facebook profila ali preko twitterja.