V TPV Avtu odprtje salona Toyotinih vozil

Aktualno

TPV Avto, d. o. o., je razširil svojo ponudbo v segmentu prodaja novih vozil. Družba je do nedavnega imela koncesijo za prodajo vozil Renault, Nissan in Dacia.

TPV Avto, d. o. o., je razširil svojo ponudbo v segmentu prodaja novih vozil. Družba je do nedavnega imela koncesijo za prodajo vozil Renault, Nissan in Dacia.

Konec lanskega leta so ponudbo razširili s servisom za vozila Toyota, sedaj pa so odprli še novi salon Toyotinih vozil.

TPV Avto, d. o. o., je v 100-odstotni lasti TPV, d. d., in se ukvarja s trgovsko ter storitveno dejavnostjo. Podjetje pokriva lokalni trg na področju Dolenjske, Posavja in Bele krajine in ima okoli 60 zaposlenih.

TPV Avto, d. o. o., je del Skupine TPV. Dejavnosti podjetij v Skupini TPV so vezane na razvoj in proizvodnjo avtomobilskih komponent, lahkih tovornih prikolic ter servisiranje in vzdrževanje avtomobilov. Podjetja v Skupini TPV delujejo na različnih lokacijah v Sloveniji, Srbiji in Rusiji. Zaposlujejo okoli 1.200 ljudi.

toyota tpv 2013Dejavnost TPV Avta, d. o. o., poleg prodaje novih vozil vključuje tudi prodajo in odkup rabljenih avtomobilov vseh znamk, mehanična, kleparska in ličarska opravila, prodajo nadomestnih delov in lahkih tovornih prikolic ter registracijo in zavarovanje vozil. Od nedavnega so stranke v TPV Avtu deležne tudi storitve predelava vozil, ki obsega raznovrstne prilagoditve na osebnih in komercialnih vozilih ter na prikolicah. V novem salonu Toyotinih vozil na Kandijski cesti 60 v Novem mestu bodo kupci vsak dan od ponedeljka do petka med 8. in 18. uro ter ob sobotah med 8. in 13. uro lahko izbirali med številnimi modeli Toyotinih vozil, pri čemer jim bosta svetovala izkušena prodajalca.

Na odprtju so navzoče nagovorili direktor TPV Avta, d. o. o., Vladimir Bahč, predsednik uprave Toyota Adrie, d. o. o., Masahiro Kuwahara in župan Mestne občine Novo mesto Alojzij Muhič. Veliko uspehov je novemu salonu zaželela tudi kraljica metliške črnine Martina Bahor. V kulturnem programu so nastopili mladi plesalci, glasbeniki in karateisti. Čisto ob koncu dogodka pa so trak pred salonom prerezali direktor TPV Avta, predsednik uprave Toyote Adria in župan Mestne občine Novo mesto.