Slovenska politična elita z 2 milijona vrednim avtom!

Blog, root, Top, Uncategorized, Zanimivosti

Zgolj najbogatejši in najelitnejši si lahko privoščijo tako pošast, ki ima skoraj 2.000 konjev in je vredna 2 milijona evrov! Seveda so ti ljudje povezani s slovenskimi pokvarjenimi politiki!

Hrvaški RIMAC Automobili je za izbrano “smetano” v Slovenijo pripeljal svoj najnovejši in najdražji izdelek Concept Two. Cena se prične pri 1,7 milijona evrih in se brez težav dvigne še za milijon z vso razpoložljivo dodatno opremo.

Vse to se je odvijalo na elitnem dogodku imenovanem Cars&Coffee na protokolarnem političnem ozemlju Brdo pri Kranju, daleč od oči povprečnega slovenskega ljudstva. Odvijali so se razni skrivni posli, akterji pa so bili verjetno sodeč po govoricah povezani s slovenskimi politiki, ki delijo milijone med svoje prijatelje. Vse to na pol prikrito početje se je odvijalo v nedeljo, 28. maja 2018, ko so pošteni slovenski davkoplačevalci bili zasedeni s svojim nedeljskim kosilom. Veliko jih je v usta dajalo nič drugega kot nedolžno govejo juho, verjetno je sledil pražen krompir in pečena kokoška. Nekateri so si celo privoščili  domačo EKO pridelano solato z domačega vrta! Če ste jedli kaj drugega, nam prosim sporočite v mailbox!

Drage Slovenke, dragi Slovenci

Sedaj pa dosti tem napihnjenim, negativnim FAKE NEWS, ki nas spremljajo zadnje dni iz raznih medijev, ki so vzklili iz nikoder. Po večini nimajo podpisanega avtorja (novinarja) ter “nič hudega sluteči” pljuvajo večinoma po vseh političnih strankah, ki so nasprotje desni opciji. Ne bom omenjal dotične stranke, ker ni težko ugibati, mar ne?! Zaradi takšnega manipuliranja z ljudmi se v zadnjem času odvija vrsto čudnih političnih potez po svetu. Očitno je na vrsti tudi Slovenija.

Toplo polagam na srce. Preverite vedno kdo stoji za člankom in vklopite zdrav razum, če je resnično vse napisano res?

Ker, če bi se vse temačnega zgodilo, kar temačni politični lobiji pišejo, bi že zdavnaj vsi propadli.

Kaj ima to veze z avtomobilizmom?

V avtomobilizmu so tudi prisotne “FAKE novice”, ki pa konec koncev manj vplivajo na samo družbo in politične ureditve. Vsekakor pa vplivajo na spremembe v tej pomembni in donosni industriji. Recimo elektrifikacija vozil. Dosti medijev piše v stilu, da se bo zgodila jutri. Da bo zmanjkalo elektrike, da se bodo sesuvala električna omrežja in hkrati, da nas bodo dizli ubili.

Zakaj vse to prestrašeno pisanje? Strašenje? Ker je tako najlažje vplivati na ljudi, da prične verjeti in slediti, kot ovce, novim trendom, ki so si jih zamislili politiki ali bodisi industrialci… Če ostanem in zaključim pri avtomobilih. Vsekakor gremo in bomo nekoč večinoma vozili avtomobile oziroma nas bodo vozili avtomobili na električni pogon. Pa vendarle se bo to zgodilo počasi in postopoma (recimo v naslednjih 20 – 30 letih, kar je dolga doba v današnjem tempu). Najprej v mestih in s potrebo po več in več se bo tudi razvijala električna mreža in vse kar spada poleg.

Še enkrat… ko vam neka novica dvigne pritisk… Premislite, če je resnična, ali vas želi zgolj prestrašiti, ker star rek pravi: “Najboljši narod, je prestrašen narod.”

P.S.: Zgoraj omenjeni dogodek je bil sodeč po prebranih novicah in zapisih z družabnih omrežij prava paša za oči. Lep prispevek je pripravil tudi novinarski kolega Gregor za Siol.Net.

Foto: Gregor Pavšič, Siol.Net

Avto.Over.Net fotozgodbam lahko sledite tudi na Instagram profilu @avtoovernet in @iztokfranko.