Uspešen nastop Roka Turka na domači dirki OPV Racing Cars v Lučinah

Aktualno, Avtomobilizem, GHD, Slovenija, Šport

Na 3900 metrov dolgi progi od Todraža do Lučin, kjer je minuli vikend potekala mednarodna gorsko-hitrostna dirka, se je pred številnimi gledalci v boj s sekundami podal tudi Rok Turk, ki sicer v zadnjih sezonah večinoma nastopa na rallyjih. A ker gre za domačo dirko ekipe OPV Racing Cars, so se že drugo leto zapored […]

Na 3900 metrov dolgi progi od Todraža do Lučin, kjer je minuli vikend potekala mednarodna gorsko-hitrostna dirka, se je pred številnimi gledalci v boj s sekundami podal tudi Rok Turk, ki sicer v zadnjih sezonah večinoma nastopa na rallyjih.

Luc-3028

A ker gre za domačo dirko ekipe OPV Racing Cars, so se že drugo leto zapored odločili, da se navijačem z rally dirkalnikom Peugeot 208 R2 predstavijo tudi na gorsko-hitrostni dirki.

Luc-1720

In odziv je bil več kot odličen – množično navijanje ter spodbujanje ob progi, dobro obiskan servisni prostor ter na cilju tudi 3. mesto v diviziji 3. V sproščenem vzdušju in med domačimi navijači se je Rok seveda počutil odlično: “Vedno je užitek nastopati na takšnih dirkah in tudi sama steza s svojo zahtevnostjo mi je izredno všeč! Veliko je tudi možnosti za druženje z navijači, obenem sem ponovno sedel v dirkalniku, zdaj pa smo z mislimi že pri nadaljevanju državnega prvenstva v rallyju.”