Uradni profil BMW objavil našo fotografijo

Aktualno, Top, Zanimivosti

Avto.Over.Net nadaljuje svoj pohod po socialnih omrežjih. Po tem, ko so prejšnji mesec pri Mercedes-Benzu objavili našo fotografijo iz predstavitve novega razreda C, smo dočakali še prvo objavo na uradnem Instagram profilu BMW.  Avto.Over.Net je na socialnih omrežjih odlično zastopan. Vedno sledimo globalnim trendom in se hitro prilagodimo novim hitro rastočim omrežjem. Na področju fotografij smo […]

BMW je na socialnem omrežju Instagram zelo aktiven.

Avto.Over.Net nadaljuje svoj pohod po socialnih omrežjih. Po tem, ko so prejšnji mesec pri Mercedes-Benzu objavili našo fotografijo iz predstavitve novega razreda C, smo dočakali še prvo objavo na uradnem Instagram profilu BMW. 

Avto.Over.Net je na socialnih omrežjih odlično zastopan. Vedno sledimo globalnim trendom in se hitro prilagodimo novim hitro rastočim omrežjem. Na področju fotografij smo v zadnjem letu storili velik korak naprej. Tokrat je izvrstno fotografijo na Instagramu zasledil tudi BMW. In prav Iztokovo fotografijo so izbrali in delili s preko milijon sledilci.

BMW je na socialnem omrežju Instagram zelo aktiven.

BMW je na socialnem omrežju Instagram zelo aktiven.

Urednik Iztok Franko namreč trenutno živi in dela v Dubaju. Za Avto.Over.Net tako testira športne lepotce, ki jih pri nas redko vidimo. Jutranja fotografija novega kupeja BMW 435i je bila posneta v dubajski puščavi nekega jutra. Fotografijo je Iztok seveda tudi opremil z oznako #BMW in BMW je hitro stopil v kontakt z nami.

Iztok je fotografijo posnel v puščavi blizu Dubaja

Iztok je fotografijo posnel v puščavi blizu Dubaja

“Zelo dobra poteza nemškega koncerna BMW, da izpostavlja najbolj izvirne fotografije instagram uporabnikov. To ti da še večjo motivacijo po ustvarjanju še boljših, lepših fotk. Instagram je igrača. A zame izjemno čudovita igrača s pomočjo katere poskušam razvijati svojo kreativnost. Strast do ustvarjanja,” je o objavi na uradnem profilu zapisal Iztok Franko.

Fotografija je v izjemno kratkem času prejela preko 53 tisoč “všečkov”. Fotografijo si lahko ogledate preko povezave.