Renault Twingo Bikini

Aktualno

Matej Janžekovič je v sredo, 11. julija, na slovenske ceste odpeljal unikatnega Renaulta Twinga, ki ga je oblikoval sam. V marcu in aprilu so namreč v družbi Renault Nissan Slovenija, d. o. o., pripravili posebno nagradno igro "Novi časi, novi Renault Twingo.

Matej Janžekovič je v sredo, 11. julija, na slovenske ceste odpeljal unikatnega Renaulta Twinga, ki ga je oblikoval sam. 

 
V marcu in aprilu so namreč v družbi Renault Nissan Slovenija, d. o. o., pripravili posebno nagradno igro “Novi časi, novi Renault Twingo. 
 
AE17475E-CCD5-11E1-B214-281566B94067
 
S posebno aplikacijo na Facebooku so želeli poudariti, kako zelo se lahko Twingo prilagodi osebnim okusom in željam. Obiskovalci Facebooka so lahko oblikovali čisto svoj videz Renaulta Twinga. Odziv je bil zelo velik in razveseljujoč. Posebna Renaultova žirija je na koncu izmed vseh izdelanih predlogov predelav izbrala dizajn gospoda Mateja Janžekoviča. Renault je po njegovi predlogi izdelal vizualno predelavo Twinga in Mateju omogočil, da bo svojo stvaritev naslednjega pol leta razkazoval širom Slovenije. 
 
Ob podelitvi Renaulta Twinga v polletno uporabo se je izkazalo, da je družina Mateja Janžekoviča tudi sicer velika privrženka vozil znamke Renault. Začeli so seveda s Katrco, danes pa poznajo vse skrivnosti Megana in Espacea, njihova najnovejša pridobitev pa je Novi Twingo Gordini, s katerim so se v Ljubljano pripeljali prevzet svojega unikatnega Twinga »bikini«.