Tudi Karoq odslej v Sportline preobleki

Aktualno, Novosti

Z novim Karoqom Sportline bo Škoda oktobra na pariškem avtomobilskem salonu 2018 predstavila drugo novo, po obliki in vozni dinamiki bolj športno različico kompaktnega SUV-ja Karoq.

Kot je bilo pričakovati, bo ekskluzivno za Karoq Sportline na voljo najmočnejši bencinski motor za to modelsko serijo, ki razvije moč 140 kW (190 KM). Športni sprednji odbijač in črno lakirana 18-palčna aluminijasta platišča Mytikas bodo skušali zagotavljati športno zunanjo podobo. Po želji so na voljo tudi 17-palčna platišča Ratikon ali 19-palčna platišča Vega, oboja prav tako v kovinsko črni izvedbi. Vstopni del je v barvi vozila in črni barvi, stekla so zatemnjena, črne so tudi strešne letve. Na sprednjih blatnikih sta logotipa “Sportline”.

V notranjosti pozornost pritegnejo črni športni sedeži s kontrastnimi srebrnimi šivi. Oblečeni so v novo troslojno in zrakoprepustno tkanino Thermoflux.

Sprednja sedeža imata vgrajeno ledveno oporo. Večfunkcijski volan je oblečen v perforirano črno usnje, šivi pa so kontrastne srebrne barve. Športno podobo zaokrožajo pedali z aplikacijami iz legiranega jekla, črna stropna obloga in črni strešni stebrički.

Pri Karoqu Sportline se opcijsko lahko odločite za Virtual Cockpit, ki pri tem modelu zajema še peti način prikaza, pri katerem sta v osrednjem delu prikazana merilnik vrtljajev in hitrost vožnje.