Tržna znamka DS na kitajskem praznuje 2 leti

Poslovno

Konec junija 2014, je tržna znamka DS praznovala dve leti delovanja na vodilnem avtomobilskem trgu na svetu. Ob tej priložnosti so se stranke, prodajalci, partnerji, novinarji in predstavniki tržne znamke ter mešane družbe zbrali v podjetju DS WORLD v Šanghaju, da bi proslavili prehojeno pot. Na programu slovesnosti so bili predaja vozila DS 5LS desettisočemu […]

Konec junija 2014, je tržna znamka DS praznovala dve leti delovanja na vodilnem avtomobilskem trgu na svetu. Ob tej priložnosti so se stranke, prodajalci, partnerji, novinarji in predstavniki tržne znamke ter mešane družbe zbrali v podjetju DS WORLD v Šanghaju, da bi proslavili prehojeno pot.

Na programu slovesnosti so bili predaja vozila DS 5LS desettisočemu kupcu, lansiranje kluba DS Club in predstavitev notranjosti vozila DS 6WR, ki je prvo prestižno športno terensko vozilo tržne znamke, katerega prodaja bo predvidoma stekla konec septembra 2014.

DS 6WR, peti avtomobil iz linije DS

Vrhunec slovesnosti ob obletnici je bila premierna predstavitev notranjosti vozila DS 6WR, ki je prvo luksuzno športno terensko vozilo tržne znamke, katerega zunanjost je bila predstavljena aprila na avtomobilskem sejmu v Pekingu. Zasnovana je bila za bogato udobje in prijetno počutje voznika in njegovih sopotnikov, ne da bi bila zaradi tega manjša njegova moč ali odločen značaj športnega terenskega vozila. Tako DS 6WR v razred športnih terenskih vozil prinaša prefinjenost limuzin. Vozilo ima tipičen značaj linije DS in vsaka vožnja z njim je edinstvena in čutna izkušnja. Sedaj bo treba le počakati do konca septembra 2014, ko bo vozila DS 6WR mogoče občudovati na kitajskih cestah.

DS-na-Kitajskem