Trgo ABC PE Nova Gorica v novih prostorih

Aktualno

Podjetje Trgo ABC d.o.o. Koper je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault, Dacia in Nissan za Primorsko. Maja so se v poslovni enoti Nova Gorica po dolgih letih poslovanja na Ulici Vinka Vodopivca 2, tudi z blagovnima znamkama…

Podjetje Trgo ABC d.o.o. Koper je pooblaščeni prodajalec in serviser vozil Renault, Dacia in Nissan za Primorsko.
 

Maja so se v poslovni enoti Nova Gorica po dolgih letih poslovanja na Ulici Vinka Vodopivca 2, tudi z blagovnima znamkama Renault in Dacia preselili v nove poslovne prostore, Industrijska cesta 2a, kjer je že salon Nissan.

17D74CF2-A99F-11E1-A1E8-DA0166B94067
 
“S selitvijo želimo strankam na Goriškem ponuditi svoje storitve na višjem nivoju in predvsem vse bo na enem mestu: prodaja vozil, prodaja nadomestnih delov, servis, karoserijska delavnica… Odslej je ponudba za vse, ki bodo obiskali lokacijo na Industrijski 2a zares popolna” je pojasnil glavni direktor mag. Matjaž Avsec.

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine