Transporter je “mednarodni kombi leta”

Poslovno

Mednarodna žirija za gospodarska vozila, ki jo sestavljajo novinarji iz 24 evropskih držav, se je odločila, da je šesta generacija  prodajne uspešnice iz Hannovra je najboljše transportno vozilo leta 2016. Priznanje je na včerajšnji slovesnosti v okviru sejma “Solutrans” v Lyonu iz rok predsednika žirije, Jarlatha Sweeneyja, prevzel dr. Eckhard Scholz, predsednik uprave družbe Volkswagen […]

Mednarodna žirija za gospodarska vozila, ki jo sestavljajo novinarji iz 24 evropskih držav, se je odločila, da je šesta generacija  prodajne uspešnice iz Hannovra je najboljše transportno vozilo leta 2016.

Priznanje je na včerajšnji slovesnosti v okviru sejma “Solutrans” v Lyonu iz rok predsednika žirije, Jarlatha Sweeneyja, prevzel dr. Eckhard Scholz, predsednik uprave družbe Volkswagen Gospodarska vozila:

“Prestižna nagrada ‘mednarodni kombi leta 2016’ za našo serijo T je veliko priznanje za dosežke naše ekipe, zaradi katere je naša ikona iz Hannovra postala najboljše transportno vozilo. V tem, za nas zelo težkem obdobju, smo takšnega odlikovanja še posebej veseli, saj je to za nas signal in vzpodbuda za uspešen začetek pestrega leta 2016.”