Toyota z novimi paketi rešitev aktivne varnosti

Novosti

Naslednje leto, 2015 bo Toyota predstavila nov sklop tehnologij aktivne varnosti, ki naj bi pomagale preprečiti ali ublažiti trčenja pri zelo različnih hitrostih. Tehnologije bodo na voljo v dveh paketih »Toyota Safety Sense«, ki ju bodo predstavili leta 2015 in z njima do konca leta 2017 opremili večino osebnih avtomobilov in paketov opreme1 na Japonskem, […]

Naslednje leto, 2015 bo Toyota predstavila nov sklop tehnologij aktivne varnosti, ki naj bi pomagale preprečiti ali ublažiti trčenja pri zelo različnih hitrostih.

Tehnologije bodo na voljo v dveh paketih »Toyota Safety Sense«, ki ju bodo predstavili leta 2015 in z njima do konca leta 2017 opremili večino osebnih avtomobilov in paketov opreme1 na Japonskem, v Severni Ameriki in Evropi. Paketa bosta na voljo po cenah, ki naj bi spodbudile širšo rabo.

Toyota-sistem-paketi

Toyotina Vozila bodo od leta 2015 opremljena z novo generacijo svetil LED

Prav tako bo od naslednjega leta bodo nekatera vozila proizvajalca Toyota opremljena z novo tehnologijo prilagodljivih dolgih snopov, ki omogoča natančnejši nadzor nad razpršitvijo svetlobe prek ločenega nadzora svetlečih diod.

Toyota-paketi-2

Toyota bo v letu 2015 svoje nove modele opremila s kooperativnimi sistemi infrastrukture vozil

Nnekateri novi modeli Toyote bodo podpirali napredne kooperativne sisteme infrastrukture vozil, ki uporabljajo brezžično frekvenco, rezervirano za inteligentne transportne sisteme (ITS). Podpora bo za doplačilo na voljo v paketu rešitev za aktivno varnost »Toyota Safety Sense P«, ki bo leta 2015 na voljo v določenih novih modelih na japonskem trgu.

toyota-varnost