Toyota Avensis najbolj zanesljiva poslovna limuzina v Nemčiji

Poslovno

Po najnovejših raziskavah zadovoljstva lastnikov avtomobila v Nemčiji, ”2014 JD Power”, je poslovna limuzina, Toyota Avensis, ustvarila rekorden rezultat. Avensis je razglašen za najboljši v kategoriji srednje velikih avtomobilov in je tudi nagrajen z najvišjimi ocenami v celotni raziskavi zadovoljstva lastnikov vozil v Nemčiji. Yaris je končal na prvem mestu v segmentu malih avtomobilov, AYGO […]

Po najnovejših raziskavah zadovoljstva lastnikov avtomobila v Nemčiji, ”2014 JD Power”, je poslovna limuzina, Toyota Avensis, ustvarila rekorden rezultat. Avensis je razglašen za najboljši v kategoriji srednje velikih avtomobilov in je tudi nagrajen z najvišjimi ocenami v celotni raziskavi zadovoljstva lastnikov vozil v Nemčiji.

Yaris je končal na prvem mestu v segmentu malih avtomobilov, AYGO je zasedel drugo mesto v segmentu mestnih avtomobilov, medtem ko je Auris končal na tretjem mestu v segmentu kompaktnih vozil.

Študija odkriva, da lastniki novih avtomobilov v Nemčiji kot najpomembnejše argumente, ki vplivajo na odločitev o nakupu in na zadovoljstvo, navajajo: zanesljivost/trajnost (56 %), »poslovno« funkcionalnost (48 %) in varnost (46 %).

Nagrada-Toyote