TomTom v gospodarskih vozilih Renault

Aktualno

Celotna paleta lahkih gospodarskih vozil Renault, ki je že 13 let na prvem mestu v Evropi, je odslej na voljo z navigacijsko napravo Carminat TomTom LIVE. Najnovejša različica te naprave omogoča štiri nove povezljivostne storitve…

1C642E34-787C-11E0-A924-316265B94067Celotna paleta lahkih gospodarskih vozil Renault, ki je že 13 let na prvem mestu v Evropi, je odslej na voljo z navigacijsko napravo Carminat TomTom LIVE. Najnovejša različica te naprave omogoča štiri nove povezljivostne storitve, a kljub temu ohranja dosegljivo ceno le 470 evrov.

 
Naprava se zažene v hipu, je preprosta za uporabo in posodabljanje, navigacija pa izpolnjuje potrebe tako zasebnih kot tudi poklicnih uporabnikov z obsežnimi avtoparki. Slednji bodo še posebno cenili funkcije, ki omogočajo upravljanje, varnost in optimizacijo poslovnih poti.
 
Naprava Carminat TomTom je plod sodelovanja med podjetjema TomTom in Renault, ki se je začelo leta 2009, vse odtlej pa je bila deležna stalnih izboljšav. Leta 2010 so jo dopolnili z novimi funkcijami, kot sta IQ Routes™, ki poti predlaga na podlagi statistike dejanskih prometnih tokov in Advanced Lane Guidance, ki ponuja napreden pregled križišč in voznih pasov. Koncem leta 2010 je naprava z različico LIVE posegla na nova področja pomoči vozniku. Celotna Renaultova paleta lahkih gospodarskih vozil odslej omogoča uporabo štirih novih inovativnih in povezljivih storitev.
– HD Traffic™ so najboljša sprotna prometna obvestila v tistih državah, kjer so na voljo. 
– Varnostno opozarjanje na premične radarje hitrosti.
– Lokalno iskanje z Google™ s pomočjo zmogljivega in intuitivnega iskalnika lahko najde več kot 20 milijonov pomembnih krajev. 
– Vremenske napovedi za pet dni.
 
Storitve, ki jih omogoča Carminat TomTom LIVE, so dosegljive s plačilom naročnine na TomTom® HOME, ki stane 59 evrov letno ali 149 evrov za tri leta. Kupci novih vozil imajo brezplačno na voljo trimesečno preskusno obdobje.