Tim Novak s tretjim mestom v Opatiji še vedno v vrhu pokala Mitropa

Aktualno

Tim Novak in Uroš Ocvirk sta s Škodo Fabio R2 na reliju Opatija osvojila sedmo mesto v skupni razvrstitvi, tretje mesto v razredu R2 in tretje mesto v mednarodnem pokalu Mitropa. »Bil je težak reli, saj so bile že tako spolzke istrske ceste zaradi dežja še večja drsalnica,« je dejal Novak, vendar je kljub vsemu […]

Tim Novak in Uroš Ocvirk sta s Škodo Fabio R2 na reliju Opatija osvojila sedmo mesto v skupni razvrstitvi, tretje mesto v razredu R2 in tretje mesto v mednarodnem pokalu Mitropa.

IMG_1011 (1)»Bil je težak reli, saj so bile že tako spolzke istrske ceste zaradi dežja še večja drsalnica,« je dejal Novak, vendar je kljub vsemu dvakrat stopil na tretjo stopničko. »Fabia je delovala brezhibno, mogoče nisem zadovoljen le z včerajšnjim in današnjim začetkom, saj z Urošem nikakor nisva ujela pravega ritma,« je še dodal.

IMG-1Prihodnja dirka slovenskega državnega prvenstva in pokala Mitropa bo FUCHS Rally Saturnus, ki bo zadnji konec tedna v maju pritegnila številno konkurenco v okolico Velenja.