Tim-Kevin Ravnjak prejel Clia za enoletno uporabo

Zanimivosti

Tim-Kevin Ravnjak, deskar na snegu prostega sloga, ki je na zimskih olimpijskih igrah v ruskem Sočiju s komaj sedemnajstimi leti dosegel 8. mesto v snežnem žlebu, je 5. novembra dopolnil osemnajsti rojstni dan in ob tej priložnosti je prejel pravo darilo ob pravem času, eno leto bo svoje spretnosti dokazoval ne samo na svoji deski, […]

Tim-Kevin Ravnjak, deskar na snegu prostega sloga, ki je na zimskih olimpijskih igrah v ruskem Sočiju s komaj sedemnajstimi leti dosegel 8. mesto v snežnem žlebu, je 5. novembra dopolnil osemnajsti rojstni dan in ob tej priložnosti je prejel pravo darilo ob pravem času, eno leto bo svoje spretnosti dokazoval ne samo na svoji deski, temveč tudi z novim Renault Cliom GT.

V sodelovanju z družbo Renault Nissan Slovenija je nastal video, v katerem se je Tim-Kevin prvič poskusil v vožnji na snegu, za konec pa je svojega Clia dvignil devet  metrov visoko ter z desko iz prtljažnika skočil v globino.

Slovenski deskar Tim-Kevin Ravnjak je skupaj s profesionalnim inštruktorjem vožnje in družbo Renault Nissan Slovenija izvajal drzne vragolije. Ekipa je Renault Clio s Timom-Kevinom v prtljažniku dvignila na višino devet  metrov, od koder se je mladi deskar brez strahu pognal v globino. Za nagrado in ob polnoletnosti pa je v enoletno uporabo prejel novega športnega sopotnika – Renault Clio GT.

Ob tej priložnosti je Tim-Kevin Ravnjak dejal: »Vesel sem podpore in zaupanja ekipe Red Bulla ter priložnosti, ki mi jo je ponudilo podjetje Renault Nissan Slovenija. Priprave na snemanje in sama izvedba skoka je bila precej težavna tudi zaradi pomanjkanja snega in slabih vremenskih razmer. A uspelo nam je.«

Samo-Vidic-clio

Tim-Kevin Ravnjak je s pomočjo svojega znanja, talenta in trdega dela s komaj 17 leti prišel do izjemnih rezultatov v svoji disciplini. Njegovi skoki so iz sezone v sezono višji, drznejši in popolnejši. Vse najboljše, Tim-Kevin in veliko varnih zavojev na cesti in dobrih ter drznih trikov na snegu v novi sezoni!